Caroline jubler: Smider tøjet i Sports Illustrateds Swimsuit

– Der er meget prestige i det, og det er fantastisk at blive udvalgt blandt så mange modeller og sportsfolk, jubler hun over at optræde afklædt i Sports Illustrated’s Swimsuit Edition, der rammer gaden i dag

Caroline er tidligere - mere eller mindre frivilligt - sprunget i bikinien foran fotografer. Her sammen med veninden Serena Williams ved kysten i Miami. (Video: Splash)

Begejstringen er ikke til at tage fejl af. Det her er stort – meget stort – for Caroline Wozniacki.

Nej, hun har ikke fået lov at sidde over i de første fire runder af de næste grand slams og gå direkte til kvartfinalen.

Hun er tværtimod blev klædt af. Næsten helt af.

Caroline Wozniacki ses her på en ferie på Bahamas - mandag kan hun ses godt afklædt i Sports Illustrated Swimsuit (privatfoto) Tennis Se billedet: Afslører de afklædt Wozniacki her?

Når solen i dag står op i USA, springer Miss Sunshine således ud som bikinimodel i det ikoniske amerikanske magasin Sports Illustrated’s Swimsuit Edition, der har lagt kvalitetspapir til afklædte modeller siden 1964.

- Der er rigtig meget prestige i det, og det er en af de ting, jeg altid gerne har villet, siger hun til Ekstra Bladet.

- Det er meget få, der får muligheden for det. At blive udvalgt blandt så mange modeller og sportsfolk, det er bare fantastisk.

Caroline Wozniacki har haft en hektisk sæson og tillader sig nu, at tage en slapper. (Foto: AP) Danske kendte Wozniacki bikini-hygger på Bahamas

– Det er en helt ny platform for markedsføring og et meget stærkt redskab. Du styrer jo selv alt indhold, og kan sørge for at alting foregår på rette tid og sted - og med den rigtige frisure, mener Simon Bastiansen om det voksende bikini-bombardement (privatfoto) Sport og Spil Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

Hun har de seneste dage fulgt opmærksomt med, mens der er blevet teaset intenst for 2015-udgaven, og når disse linjer læses, er hun landet i New York for at deltage i det stort opsatte show, der de kommende dage følger med udgivelsen.

- Jeg har ikke selv set billederne, der blev taget på en strand i Florida. Det er et amerikansk tema. Alle modeller er skudt i USA, forklarer hun og lyser op i et smil:

- Det var så sjovt. Det var et af de sjoveste photoshoots, jeg nogensinde har været med til, siger den ellers godt gennemfotograferede tennisstjerne.

- Fotografen var fantastisk. Det gik hurtigt, selv om jeg skulle i 12 forskellige bikinier. Og vejret var jo godt, beskriver hun begejstret.

 

Radwanska leger med tennisbolde i ESPN-magasin. (Foto: Alan Clarke) Sport på vrangen Frække billeder: Wozniackis veninde smider tøjet

 Er det Caroline Wozniacki, man kan ane på billedet her?

Med sin deltagelse glider hun ind i en eksklusiv kreds af sportsstjerner, der dog aldrig har optrådt på coveret. Det er altid forbeholdt professionelle modeller.

På tennisfronten har Steffi Graf optrådt i 1997. I 2003 fulgte fyldige Serena Williams, og året efter den uden for banen så beundrede Anna Kournikova, der endda fik en lille flig af forsiden. Maria Sharapova foldede sig ud i 2006 og Ana Ivanovic i 2010.

25-årige Andrew Fitzpatrick har opgivet selv at slå igennem i tennis, så nu ernærer han sig som træningspartner for Caroline Wozniacki, hvilket han håber er begyndelsen på at blive træner. Tennis Se den nye fyr i Carolines liv

(Foto:  Thomas Wilmann / Niels Henrik Dam) Sport og Spil Vidunderbørnene

Caroline Wozniacki på Mauritius. I aften spiller hun kvartfinale i Charleston. (Foto: Bulls) Tennis Flere feriefotos af Wozniacki lækket

Se danske Solveig Mørk Hansen smide tøjet for Sports Illustrated herunder

I 2013 viste Caroline Wozniacki sig frem i sin JBS-kollektion

0 kommentarer
Vis kommentarer