'Caroline kan ikke blæse mig af banen'

20-årige Francoise Abanda mener, hun har mere power end den stjerne, hun så tit har set på tv, og som hun nu vil sende hjem fra Paris

Foto: AP
Foto: AP

PARIS (Ekstra Bladet): Hun kom gennem kvalifikationskampene og vandt sin første sejr i en hovedturnering i en grand slam. Så 20-årige Francoise Abanda føler medvinden på cykelstien, da hun sætter sig i stolen foran Ekstra Bladet.

- Jeg har spillet mange kampe den seneste uge og føler mig godt tilpas på gruset, siger canadieren, der som junior blev betragtet som et lige så stort talent som landskvinden Eugenie Bouchard.

Verdens nummer 195 udtrykker selvsagt respekt for sin højt estimerede modstander, men hun overdriver den ikke.

- Hun ligner lidt min modstander fra i dag – bare i en bedre version, siger hun og fastslår, at hun selv besidder mere power i sit spil end Caroline Wozniacki:

- I det mindste ved jeg, at hun ikke vil ikke blæse mig ud af banen.

- Jeg har set hende meget på tv, og det er den slags kampe, jeg gerne vil spille.

- Det handler om at tro på mig selv og spille mit eget spil. Hun er en rigtig god spiller og meget kampivrig. Men jeg behøver ikke at kigge på rangeringen, for alt er meget åbent her, siger hun med adresse til de mange favoritfald.

Caroline Wozniacki mener, at Maria Sharapovas agent repræsenterer hende dårligt med sine beskyldninger og forsøg på at undskylde. Foto: AP Tennis Caroline iskold overfor undskyldning fra Sharapova-agent: Han er så pinlig