Annonce:
Annonce:

Caroline klar til hævn mod Azarenka

Operation ørkenstorm: Caroline Wozniacki og Victoria Azarenka brager sammen i dag, og danskeren ved godt, at hun skal spille helt på toppen for at få revanche for Australian Open

De to gode veninder plejer at fighte som gale, før de mødes ved nettet efter kampen (Foto: AP)
De to gode veninder plejer at fighte som gale, før de mødes ved nettet efter kampen (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

De så ikke voldsomt interesserede ud, Caroline og Piotr Wozniacki, som de sad der på tribunen i Doha og overværede aftenkampen mellem hviderussiske Victoria Azarenka og ukrainske Elina Svitolina.

Men baggrunden var nu seriøs nok. For med førstnævntes sejr er der i morgen lagt op til en såre interessant revanchekamp, efter at Azarenka sendte Wozniacki ud af Australian Open allerede i anden runde.

Det genetablerede venindepar, der begge er tidligere verdensettere, har i denne uge fjantet en del rundt på Twitter og tøsefnidret sammen til players party forleden, men på banen plejer det at være lidt af en bitchfight, når de mødes.

Caroline morer sig: Kan endelig bruge Rory til noget

- Hun er en god spiller, og hun slog mig sidste gang. Det her er en ny turnering og et nyt sted, men jeg skal spille op til mit allerbedste for at slå hende, sagde Caroline Wozniacki, endnu før hun kendte sin modstander.

Annonce:

De to har 4-4 i indbyrdes kampe, men to af Wozniacki-sejrene, begge i Indian Wells, blev til efter, at Azarenka trak sig fra kampen.

Azarenka, der i første runde udspillede Angelique Kerber, lignede længe en sikker vinder mod Svitolina, men i andet sæt vendte tingene, og de måtte ud i et tredje, før en sammenbidt hviderusser tog stikket med 6-3, 6-7, 6-1.

- Skal jeg møde Caroline? Okay, den bliver svær. Vores kampe er altid hårde, men det bliver sjovt, pustede hun efter kampen.

Wozniacki nemt i kvartfinalen

Caroline selv kom nemmere til kvartfinalen, for efter tre kvarters spil havde rumænske Alexandra Dulgheru fået nok. Hun havde længe pustet under de hidsige sideskift i duellerne, og verdens nummer 94 havde desuden en maratonkamp siddende i benene fra dagen før.

Danskeren brød serv tre gange i første sæt, som hun to med 6-1, og to brud senere var hun foran 3-0, før modstanderen trak sig.

- Jeg spillede okay. Det er helt andre forhold end i Dubai i sidste uge, og man skal lige vænne sig til dem. Jeg havde det okay derude, men man skal lige ind i turneringen, sagde Caroline Wozniacki.

Hendes kvartfinale mod Azarenka er programsat som dagens anden kamp og starter formentlig omkring 15.30, dansk tid.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: