Caroline med overskud: Brød ind i pressemøde

- Jeg syntes, han havde fortjent det lidt, efter at han to gange har passeret mig ude på gangen uden at hilse, grinede Wozniacki

(Foto: AP)
(Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Der er ikke noget, der udløser overskud som sejre. Og især da, når de er forløst i første runde af en grand slam.

Så da amerikanske John Isners pressemøde trak ud og forsinkede Caroline Wozniackis, brød hun ind og overtog scenen til stor moro for de fremmødte pressefolk.

- Ja, jeg syntes, han havde fortjent det lidt, efter at han to gange har passeret mig ude på gangen uden at hilse, forklarede hun med et grin bagefter om den tårnhøje ven af familien Wozniacki.

Selv var hun lidt høj over at have håndteret sin rolle som storfavorit med en ciffermæssigt sikker sejr. For der var lidt ekstra pres på denne gang, erkendte hun.

- Ja, for jeg ved, at hun intet har at tabe, og at hun bare vil gå efter det. Jeg vidste, at jeg nok skulle vinde kampen, men man skal lige i gang.

Se også: Knusende overlegen: Caroline kørte underhunden over

- Så jeg var lidt nervøs til at starte med. Man skal lige finde rytmen og finde ud af, hvordan modstanderen spiller. Jeg fik set hende lidt i går og havde en ide om, hvordan hun spillede, men det er altid lidt anderledes i virkeligheden end på en computerskærm.

- Man vil gerne lige i gang, men som kampen skred frem følte jeg mig mere og mere tilpas derude.

- Hun har nogle gode slag, men jeg vidste også, at hun ville gå lidt for meget efter dem. Eller også ville jeg få hende ud i nogle situationer, hvor hun var utilpas ved at være.

- Du spillede mange høje bolde til hendes baghånd?

- Ja, præcis, for så gik hun tilbage hver gang, og så kunne jeg komme frem.

Forholdene på Arthur Ashe, hvor en ny tagkonstruktion er under opførelse, krævede også lidt tilvænning.

- Der var rimeligt varmt derude, og derfor havde jeg strenget mine ketsjere lidt hårdere op, og det var en meget god disposition.

- Og så var der det med solen ved serven. Jeg skulle lige føle mig til rette. Der var lidt flere skygger, men samtidig har de gjort det på en smart måde, så det ikke generer.

Se også: Lettet Piotr: Det var nervøst

23 kommentarer
Vis kommentarer