Caroline morer sig: Kan endelig bruge Rory til noget

Det kan betale sig at have datet en golfspiller, når man spiller Trivia Crack...

Caroline Wozniacki på banen under Australian Open i januar. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki på banen under Australian Open i januar. (Foto: AP)

Kan man banke et stort, bredt Wozniacki-smil ud over et socialt medie, så må det være det, den danske tennis-stjerne har gjort på Instagram.

- Jeg VIDSTE, at det ville komme mig til gode at have datet en golfspiller på et eller andet tidspunkt, skriver hun til et billede fra spillet Trivia Crack på sin telefon - efterfulgt af et par smileys.

God humor fra Wozniacki, der nok kunne have svaret på spørgsmålet 'Hvilken sportsgren skal man tjene så få point som muligt?', hvor svarmulighederne er ishockey, golf, volleball og basketball alligevel.

Caroline Wozniacki gik på grund af sygdom død i semifinalen i Dubai, men uden for banen får hun lavet mange gode aftaler (Foto: AP) Tennis Caroline henter kassen i Malaysia

Det er trekvart år siden, nordireren droppede sin forlovede kort før deres stort anlagt bryllup, og det var et brud, Wozniacki længe ikke ønskede at tale om.

Hun kom sig dog forholdsvis hurtigt - målt på spillet og resultaterne på tennisbanen.

Siden er hun blevet kædet sammen med Washington Redskins' Ryan Kerrigan med hvem hun flere gange er blevet set sammen. Hun har dog afvist at udtale sig om forholdet.

Caroline Wozniacki er i skrivende stund i Doha, hvor hun spiller WTA-turneringen Qatar Total Open. Hun er tredjeseedet og møder senere på onsdagen rumænske Alexandra Dulgheru i 2. runde. En sejr her vil sandsynligvis give en kvartfinale mod Victoria Azarenka.

0 kommentarer
Vis kommentarer