Caroline: Nu spiller det for mig igen

- Jeg føler mig tryg på fødderne igen og er ikke bange for min ankel, siger Wozniacki efter overbevisende sejr i Eastbourne. Og så har hun genoptaget sit klaverspil

Den overbevisende sejr i første runde i Eastbourne har givet Caroline Wozniacki ny tro på tingene (Foto: AP)
Den overbevisende sejr i første runde i Eastbourne har givet Caroline Wozniacki ny tro på tingene (Foto: AP)

Der er ikke noget så forløsende som en overbevisende sejr. Og  Caroline Wozniacki var i virkelig godt humør, da hun efter en tung periode fandt det gode spil frem mod franske Alizé Cornet, der søndag blev besejret i Eastbourne med sikre 6-1, 6-3.

-Jeg føler mig tryg på fødderne nu. Jeg har arbejdet virkelig hårdt på at komme i bedst mulig form og gjort en masse for at finde stabiliteten, så nu er jeg tryg ved min ankel på græsset, sagde hun bagefter til WTA.

- Det er dejligt at være på en god bane med et godt publikum og at få en god kamp mere før Wimbledon. Jeg glæder mig over at gå på banen hver gang nu.

Caroline Wozniacki vandt første runde-opgøret i Eastbourne. Foto: AP Tennis Sådan Caroline: Slår Serena-bøddel suverænt

Sejren var tiltrængt efter besøgene i Nottingham og Birmingham. Det sidste sted blev hun slået ud i tre sæt i første runde efter en kamp, der på grund af regn strakte sig over hele tre dage.

-Jeg føler, at jeg kommer nærmere på, hvor jeg gerne vil være. Jeg havde en virkelig god, to timer lang træning med Agnieszka Radwanska lørdag. Den fik mig til at føle mig godt tilpas og sikker på, hvad jeg er nødt til at gøre.

- Det var ikke nemt at finde rytme i Birmingham, hvor vi gik til og fra banen hele tiden. Det var rart at komme her og vide, at vejret normalt er bedre end alle andre steder i England.

Caroline Wozniacki får den værst mulige Wimbledon-optakt. For danskeren bliver ikke seedet til verdens mest prestigefulde tennisturnering, der begynder om en uge. (Foto: AP/Rick Rycroft) Tennis Ugens dårlige nyhed: Vanskelig Wimbledon venter Wozniacki

I morgen møder hun Samantha Stosur, og i næste uge gælder det Wimbledon.

Caroline Wozniacki har i øvrigt fundet tilbage til glæden ved at spille klaver under sin lange skadespause, afslører hun.

-Jeg plejede at spille, da jeg var mindre. Jeg tænkte bare, at nu havde jeg tid, og at det ville være godt for mit hoved.

- Jeg var god engang, men det er jeg ikke længere. Til gengæld gør jeg fremskridt hele tiden. Jeg har et klaver derhjemme, hvor jeg får lektioner. Og så har jeg købt et keydboard, som jeg kan tage med mig. Desværre var der ikke plads i bagagen denne gang, fortæller Caroline Wozniacki.

 

37 kommentarer
Vis kommentarer