Caroline: Nu vil jeg have min egen fysioterapeut

Nu tager Team Wozniacki konsekvensen af de mange skader og ansætter egen fysioterapeut, der skal rejse med en del af året

Caroline Wozniacki ansætter nu sin egen fysioterapeut. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki ansætter nu sin egen fysioterapeut. (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Søndag trænede Caroline Wozniacki for fuldt skrald i en time og 45 minutter trods problemer med det springerknæ, som har drillet de seneste dage.

Men også andre skader har gjort tennislivet surt de seneste måneder med en rygskade i græssæsonen og en lægskade, da hardcourt-sæsonen gik i gang.

- Er det ikke på tide, at du ligesom mange andre topspillere får din egen fysioterapeut med på turen?

- Helt sikkert, svarer Caroline Wozniacki.

Se også: Betal dog for dit helbred, Caroline!

- Det er noget, jeg overvejer mere og mere efterhånden som jeg bliver ældre. Det er vigtigt hele tiden at have kroppen i balance. Det er rigtig vigtigt.

- Vi har nogle gode fysioterapeuter på WTA-turen, men jeg tror, det er vigtigt at have nogle også når jeg har rene træningsuger. Det skal være en, der kender min krop og sikre, at jeg er bedst muligt forberedt. Og som er til rådighed, når jeg føler, jeg har brug for det.

Se også: Caroline afslører: Jeg har et springerknæ

- Jeg vil begynde at undersøge det meget snart. Det skal ikke være en, der er med hver uge, men som kan træde til i nogle perioder i løbet af sæsonen, siger danskeren, vis spillestil i sig selv er fysisk meget krævende.

Tidligere var det mest ankelskader, der drillede, og ofte i grussæsonen. Derfor spiller Caroline Wozniacki med støtte på begge ankler, ligesom hun på venstre knæ har et stykke tape, der skal holde skaden på plads.

Også Piotr Wozniacki har indset, at Caroline har nået et punkt i karrieren, hvor det at tage vare på helbredet nu skal have førsteprioritet, og han har indledt en søgen efter den rigtige. I første omgang kigger man efter en dansker, fortæller han.

21 kommentarer
Vis kommentarer