Caroline om brud: Værre, hvis jeg havde stået ved alteret

- Det havde været værre at stå ved alteret, eller hvis det var sket dagen efter brylluppet, siger Wozniacki, der i dag har overskud til at joke om bruddet

Her skiller et reb de to forlovede. Nu er der kommet så meget afstand til bruddet, at Caroline Wozniacki kan joke om det (Foto: AP)
Her skiller et reb de to forlovede. Nu er der kommet så meget afstand til bruddet, at Caroline Wozniacki kan joke om det (Foto: AP)

Caroline Wozniacki viser - i kraft af en stadig større, tidsmæssig distance til sidste års brud med Rory McIlroy – overskud i sin omgang med det tidligere så smertefulde tema.

Første bevis kom i efteråret, hvor hun på Twitter hyggede sig over igen at kunne iføre sig høje hæle – med sylespids adresse til nordirerens knap så imponerende højde.

Caroline Wozniacki på banen under Australian Open i januar. (Foto: AP) Tennis Caroline morer sig: Kan endelig bruge Rory til noget

Forleden gik hun ud på samme medie og bekendtgjorde:

’Jeg VIDSTE, at det ville komme mig til gode at have datet en golfspiller på et eller andet tidspunkt’.

Denne gang var referencen spillet Trivia Crack, som hun udøver på sin telefon.

Så da en journalist i går spurgte til hendes overskud i forhold til Rory-temaet, lød svaret:

- Jeg prøver at se det positive i alting. Ting sker af en årsag. Og det var bare min humor, der kom til udtryk der.

Mens alt var godt mellem Caroline Wozniacki og Rory McIlroy. (Foto: Darron Cummings/AP) Golf Sweet Caroline: Rugby-fans hyler Rory ud af den

Dernæst blev hun spurgt, om det, hun havde været ude for, var det værste, der kunne ske i et forhold.

- Du kan finde forskellige scenarier, men jeg tror, det havde været værre at stå ved alteret, eller hvis det var sket dagen efter brylluppet. Men selvfølgelig var det ikke sjovt på det tidspunkt.

Caroline er ved at genvinde sin tabte selvtillid og respekt fra modstanderne, mener Piotr Wozniacki (Foto: AP) Sport og Spil Piotr: Hun mistede ti procent med Rory

Rory McIlroy, der friede til Caroline Wozniacki nytårsaften sidste år, hævede parrets forlovelse i en kort telefonsamtale i maj. Det skete få dage efter, at bryllupsinvitationerne var sendt ud.

Danskeren er i øjeblikket til Qatar Open, hvor hun senere i dag spiller kvartfinale mod Victoria Azarenka. En god mulighed for at få revanche for Wozniacki, der tabte til hviderusseren i anden runde i Australian Open tidligere i år.

Husk du kan følge kampen live på eb.dk fra 16.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer