Caroline reddet af regnen

Var på hælene og bagud med 2-5 mod en veloplagt Sloane Stephens, da arrangørerne i Auckland besluttede at udsætte kampen til i aften, dansk tid

Caroline Wozniacki må vente til lørdag med at svinge ketsjeren igen (Foto: Getty Images)
Caroline Wozniacki må vente til lørdag med at svinge ketsjeren igen (Foto: Getty Images)

For kort tid siden besluttede arrangørerne af ASB Classic at afbryde kampen mellem Caroline Wozniacki og Sloane Stephens.

Semifinalen var lidt lang tid om at komme i gang på grund af det regnfulde vejr, og den blev afbrudt af dråberne igen ved stilling 2-5 i amerikansk favør.

WTA meddeler, at der ikke bliver spillet mere i dag, og det betyder formentlig, at de to spillere skal færdigspille kampen lørdag, før vinderen også spiller finale samme dag. Foreløbig er kampen annonceret til at blive genoptaget klokken 22.30 i aften, dansk tid.

Afbrydelsen kan måske redde danskeren, der var slemt på hælene mod den veloplagte amerikaner.

Wozniacki var slet ikke oppe på det niveau, som hun har vist de seneste kampe, mens Stephens omvendt fandt sit bedste spil frem.

Efter et fornuftigt dansk serveparti var Sloane Stephens i zonen i de næste partier, hvor Caroline gav hende lidt for god tid og plads til at finde linjerne og de skarpe vinkler, hun behersker så godt. Især, når hun vinklede kort i forhåndssiden, fik Wozniacki problemer med at svare.

Se også: Caroline reddet af regnen: Fakta

Det betød to amerikanske breaks og fem partier i træk, før Caroline fik pyntet til 2-5. Men netop som Stephens kunne serve sit første sæt hjem nogensinde i sin sjette kamp mod danskeren, kom regnen, og dommer Kader Nouni sendte spillerne tilbage i omklædningsrummet.

I finalen møder vinderen tyske Julia Görges, der i sin semifinale afviste østrigske Tamira Paszek med klare 6-4, 6-2. Hun har ikke været i en finale siden 2012 men ser ud til at være tilbage i topform med sin store forhånd og skarpe serv, der leverede syv esser i denne kamp.

Se også: Caroline sikret Top 16-seedning: Safarova trækker sig

Hun har faktisk været lidt af en ond ånd for Wozniacki, der især på grus har haft problemer med Görges og senest tabte ved French Open i 2015, ligesom hun tabte deres eneste finale i Stuttgart i 2011.

Til gengæld har hun slået hende tre gange på den sydlige halvkugle og sidste år såmænd i Auckland.

Finalen spilles efter planen klokken 02.30 i nat, dansk tid, men det er formentlig sandsynligt, at den skubbes lidt.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere