Caroline rystet: Tilskuere ønskede død over hendes forældre

Efter ydmygelse af den lokale favorit i første sæt vendte publikum ved Miami Open sig mod Caroline Wozniacki i en sådan grad, at hun blev slået ud af kurs

Her ryger Caroline Wizniacki ud af Miami Open. Video: AP

Efter sit opsigtsvækkende nederlag til puertoricaneren Monica Puig i anden runde ved Miami Open fredag, var Caroline Wozniacki tydeligt skuffet over publikum, som for en gangs skyld ikke var på hendes side.

I et interview med TV 2’s udsendte reporter fortalte Wozniacki, at hun under kampen havde oplevet temmelig ubehagelige tilråb fra tilskuerne, som i vid udstrækning var af puertoricansk afstamning.

- Én ting er, at man enten har publikum med eller imod sig, men det er noget andet, hvis de opfører sig usportsligt og ønsker, at ens forældre skal dø. Det er ikke så fedt, sagde Wozniacki.

Hjemmebanefavoritten Monica Puig fik optimal hjælp fra publikum, som for en stor del udgjordes af puertoricanere. Foto: AP / Wilfredo Lee.
Hjemmebanefavoritten Monica Puig fik optimal hjælp fra publikum, som for en stor del udgjordes af puertoricanere. Foto: AP / Wilfredo Lee.
 

- Det er klart, det ikke er rart, når folk råber alle mulige grimme ting, sagde den danske stjerne, som er nummer to på verdensranglisten, og som på papiret mødte en absolut overkommelig modstander i Monica Puig, som er nummer 82 på ranglisten.

Wozniacki vandt første sæt 6-0, men så vågnede publikum og bakkede puertoricaneren op med tilråb, som altså var med til at vende kampen. Wozniacki erkendte, at hun ikke spillede lige så godt i andet sæt, men hun forsømte ikke at pege på publikum som en afgørende faktor.

Monica Puig er bosat i Miami, hvor der findes en stor koncentration af puertoricanere. Puerto Rico er en amerikansk besiddelse i det caribiske øhav. Puertoricanere er amerikanske statsborgere.

Foto: ritzau/Matthew Stockman/Getty Images/AFP Tennis Wozniacki uddeler æg men taber

Caroline Wozniacki har haft meget at se til efter Australian Open-sejren. Foto: Jakob Jørgensen Tennis Stor overraskelse: Opkalder dem efter Wozniacki

Dette billede vakte begejstring blandt danske tennisfans. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix Sport og Spil Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet

263 kommentarer
Vis kommentarer