Caroline satser på tunge bolde og sløve baner i Doha

Det danske tennishåb afslører, at hun ser frem til de nye forhold i Qatar efter sidste uges semifinale-nederlag i Dubai

Caroline Wozniacki tror på chancen ved Qatar Total Open i Doha (Foto: AP)
Caroline Wozniacki tror på chancen ved Qatar Total Open i Doha (Foto: AP)

Efter Caroline Wozniacki i sidste uge tabte semfinalen i Dubai Classic til rumænske Simona Halep, som senere vandt turneringen, fortæller hun nu ifølge Gulf Times, at hun glæder sig til Qatar Total Open i Doha, hvor boldene er tungere, banerne langsommere og vejret køligere.

- Det er fantastisk turnering, og der er altid hård konkurrence, fordi de bedste spillere i verden samles her. Jeg er glad for at være her, og jeg håber, jeg kommer i gang med et par gode kampe. Banerne er lidt langsommere her end i Dubai, og boldene måske lidt tungere, så de flyver ikke lige så meget, og det passer godt til mit spil.

Det kan blive til et gensyn med Victoria Azarenka for Caroline Wozniacki (Foto: AP) Tennis Caroline flyttet i lodtrækning

Den danske tennisstjerne kan samtidig fortælle, at hendes til tider ustabile knæ har det bedre for tiden.

- Jeg har haft problemer med det i et stykke tid nu, men der er ikke det helt store galt med det nu. Jeg taper det ind, så jeg sørger for, det er stabilt, det er det hele, siger hun.

Simona Halep i finalen mod Pliskova. (Foto: AP) Tennis Wozniackis overkvinde snupper titlen i Dubai

Derfor er hun også optimistisk inden hendes første kamp onsdag i Doha, hvor ørkenvindene blæser godt til.

- Det har været ret blæsende hernede de sidste par dage, men det er, hvad man kan forvente her, for sådan er det hvert år. Det er både køligere og mere blæsende end i Dubai, men det vænner man sig til. Og det er heldigvis det samme problem for alle, så det er bare at gå til det med krum hals, siger Wozniacki.

0 kommentarer
Vis kommentarer