Caroline scorer ny kontrakt i Dubai

Har sammen med Ana Ivanovic fået forlænget sponsorkontrakten som globale ambassadører for Dubai Duty Free

Ana Ivanovic og Caroline Wozniacki deler både Adidas og Dubai Duty Free som sponsorer (Foto: AP)
Ana Ivanovic og Caroline Wozniacki deler både Adidas og Dubai Duty Free som sponsorer (Foto: AP)

Når mørke Ana Ivanovic og lyse Caroline Wozniacki står side om side og lufter smilene, er der ikke et sponsor-øje tørt.

Dubai Duty Free har da også benyttet den igangværende turnering i eget navn til at forlænge kontrakten med de to topspillere. Det sker samtidig med, at turneringen fejrer 15-års dagen i WTA-kalenderen.

Ivanovic og Wozniacki er såkaldte globale brand-ambassadører og stiller op ved en række begivenheder. For eksempel kastede danskeren i december glans over Dubai International Film Festival.

Caroline Wozniacki vandt 10 partier i træk mod Alize Cornet (Foto: AP) Tennis TV: Wozniacki gav æg efter 10 på stribe

- Caroline og Ana er begge super professionelle og værdige ambassadører for bade kvindetennis og Dubai Duty Free. De har lagt en masse ovenpå vores events her, og vi er lykkelige for, at de fortsætter, siger Colm McLoughlin, det stenrige selskabs næstformand i en pressemeddelelse, hvor også WTA-præsident Stacey Allaster lovpriser de to spillere.

Her ses en glad chokolade-pige (Foto: AP) Tennis Slikmunden Caroline bliver chokoladepige

Wozniacki, der forleden scorede en stor chokoladekontrakt med Godiva og optrådte som bikinimodel i Sports Illustrateds Swimsuit Edition, er også citeret:

- Det er en ære at repræsentere Dubai Duty Free. Jeg kan godt lide at opholde mig her, lære om den lokale kultur og deltage i en masse fantastiske events.

Caroline Wozniacki smiler stadig over sine billeder og er ligeglad med Jim Lyngvilds mening (Privatfoto) Tennis Nu svarer Caroline på grov bikini-kritik

Danskeren møder lidt senere italienske Flavia Pennetta i kvartfinalen. En kamp, du kan følge live her på ekstrabladet.dk


Det kom frem i løbet af sidste uge, at Caroline Wozniacki har poseret i bikini for amerikanske magasin Sports Illustrated (video: Splash)

0 kommentarer
Vis kommentarer