Caroline skulle aldrig træne med mænd, men: Ung dansker afprøvet

18-årige August Holmgren har boet og spillet sammen med Wozniacki

Her væltede korthuset for Caroline Wozniacki - og her var hun allerbedst i 2016

Caroline Wozniacki er Danmarks ubetinget største tennis-stjerne, og det er nok de færreste unge danske tennisspillere, mænd som kvinder, der ville være en trænningsession med hende foruden. 

Den mulighed har 18-årige August Holmgren fået, og det har været en stor oplevelse.

- Det har været en fantastisk og meget lærerig oplevelse. Caroline og jeg har trænet næsten hver dag, siger han til Tennisavisen.dk.

- Jeg boede sammen med Carolines forældre og fysioterapeuten, Nicky, i en kæmpe lejlighed på Fisher Island i Miami.

Den unge dansker var tidligere på året i DM-finalen, hvor det dog blev til et nederlag og til efteråret starter han på University of San Diego, hvor den også står på mere intens træning.

Holmgren har været træningsmakker for Wozniacki fra 26. november til 23. december, og det er måske en smule overraskende.

I 2015 lød det til, at Wozniacki aldrig skulle op mod mandlige spillere.

- Vi skal ikke længere bruge mandlige hittingpartnere. Det er spild af penge. Tit er de dovne og bidrager ikke til at skabe den rette atmosfære på banen, sagde Piotr Wozniacki til Ekstra Bladets udsendte i New York tilbage i august 2015.

Læs mere her:

Jaroslav Pospisil blev den sidste i rækken af mandlige hittingpartnere for Caroline (Foto: Ekstrabladet) Tennis Piotr om mandlige hittingpartnere: Dovne og spild af penge

 

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

Foto: Lars Poulsen Anden sport Det elskede vi i 2016: Mulles svensker-scoring og nøgen baneløber

Juleaften og juledag bringer vi et udpluk af de mest læste sportsartikler fra året, der snart er gået. Her ses hovedpersonerne fra én af sommerens mest læste artikler: De to brasilianske synkronudspringere Giovanna Pedreso og makkeren Ingred De Oliveira. Og pigerne fik noget at skændes om, da... Foto: All Over Press Anden sport Det elskede vi i 2016: Tørre reporter-tæsk og sex-skænderi

13 kommentarer
Vis kommentarer