Caroline smadrer veninden: Så inviterer hun på middag

Caroline Wozniacki smadrede Agnieszka Radwańska og er klar til kvartfinalen i Rogers Cup i Toronto

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i Toronto. Foto: All OVer
Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i Toronto. Foto: All OVer

Se også: Chok-åbning: Dansker fører major-turnering

Der er kun 18 dage igen til årets sidste Grand Slam-turneringen, US Open, og Caroline Wozniacki ser ud til at have fundet topformen på det helt rigtige tidspunkt.

Torsdag aften ydmygede danskeren sin polske veninde Agnieszka Radwańska med 6-3, 6-1 i WTA-turneringen i Toronto. Vi fulgte kampen live her Se også: Slut: Caroline smadrer veninden!

Wozniacki spillede en helt forrygende kamp, og bortset fra otte tabte bolde i træk i starten af kampen, så var hun aggressiv fra start til slut, og hun er nu klar til fredagens kvartfinale mod verdensetteren Katarina Pliskova.

Danskeren kom hurtigt oven på efter den dårlige start . Særligt partiet til 2-0 i andet sæt blev afgørende.

- Det var et langt parti, og det var vigtigt ikke at give hende troen på, at hun var tilbage i kampen, lød det fra Wozniacki, da hun blev interviewet på banen efter kampen.

Wozniacki var tidligere på sommeren til bryllup hos Radwanska, som er hendes gode veninde.

- Vi taler i omklædningsrummet hver dag, og vi har kendt hinanden siden vi var fem-seks år, så der er ingen hemmeligheder. Ingen hard feelings. Jeg må betale for middagen i aften, lød det fra Wozniacki.

Nu venter altså verdens nummer et, og selvom Wozniacki spillede en forrygende kamp, så mener hun, at hun skal forbedre en særlig del af spillet.

- Jeg må returnere bedre end i dag, lød det fra Wozniacki.

Længe lignede det, at Wozniacki ville give Radwanska æg i andet sæt, men polakken overlevede tre matchbolde bagud 0-5 og brød tilbage, og så måtte danskeren nøjes med at vinde andet sæt med 6-1, og dermed har danskeren stadig aldrig formåede at give veninden æg. Til gengæld kan hun nu glæde sig over at være oppe med 11-6 i indbyrdes opgør.

Måske kommer det næste opgør mod verdens nummer 10 i US Open, hvor den formstærke dansker efterhånden må regnes for en af de helt store favoritter i turneringen efter to gange tidligere at have været i finalen.

Foreløbig gælder det Pliskova i fredagens kvartfinale i Toronto, og her har Wozniacki revanche til gode fra sommerens græsturnering i Eastbourne, hvor Pliskova vandt 6-4, 6-4. Også i Doha tidligt på året tabte Caroline til tjekken, mens det derimellem blev dansk sejr i Miami.

Danskeren tabte sin femte finale ud af fem mulige i 2017. Foto: AP Tennis - 31. jul. 2017 - kl. 11:35 Mundlam over Wozniacki: Har aldrig set hende sådan før

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen