Caroline spiller sent: Nu er jeg helt klar

- Den behandling, jeg har fået, har virkelig virket, så jeg er meget glad og lettet, sagde Wozniacki efter 90 minutter på græsset

Den rygskade, der tvang Wozniacki til at opgive i Eastbourne, mærkede hun intet til i dag (Foto_: AP)
Den rygskade, der tvang Wozniacki til at opgive i Eastbourne, mærkede hun intet til i dag (Foto_: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Tidsmæssigt fik hun en fodboldkamp på græsset. 90 minutter, hvor hun nåede rundt i alle spillets hjørner og fik slået alle dets vigtige slag på Wimbledons træningsanlæg, Aorengi Park.

På intet tidspunkt så Caroline Wozniacki besværet ud, og hun luftede da også sin glæde, da første træningspas var vel overstået.

Wozniacki har stor tiltro til sin behandler Torben Hersborg. (Foto: Privatfoto) Tennis Wozniackis mirakelmand: Caroline kræver hurtig udrykning

- Det føltes virkelig godt. Den behandling, jeg har fået, har virkelig virket. Så jeg er meget glad og lettet, sagde hun til den danske presse.

Fredag opgav hun semifinalen i Eastbourne med en rygskade, så det blev til godt to døgn med behandling og uden tennis.

- Det har egentlig været fint. Inden da fik jeg jo trænet meget og også spillet nogle kampe. Halvanden times træning var rart, så jeg kunne køre nogle øvelser igennem.

Foto: TV3 Sport og AP Tennis TV: Sandheden om Serenas uhyggelige exit

Lleyton Hewitt vandt Wimbledon i 2002 - i dag sagde han farvel for altid (Foto: AP) Tennis Her siger Wimbledon-mester farvel for altid

Hun kender ikke så meget til sin kinesiske modstander Saisai Zheng, som hun aldrig har mødt, og vil indhente mere viden via video. Men verdens nummer 5 vil dog helst fokusere på egen formåen end at gennemanalysere nummer 65.

- Jeg skal prøve være aggressiv på de første bolde, der er så vigtige på græs. Så ja, jeg fokuserer meget på mig selv og de ting, jeg skal derude, sagde Caroline Wozniacki, der åbner sin grand slam tirsdag.

Hun spiller fjerde kamp på bane to.

Husker I, da 16-årige Wozniacki drømte om Grand Slams?

1 af 2 Den rygskade, der tvang Wozniacki til at opgive i Eastbourne, mærkede hun intet til i dag (Foto_: AP)
2 af 2 Den rygskade, der tvang Wozniacki til at opgive i Eastbourne, mærkede hun intet til i dag (Foto_: AP)
6 kommentarer
Vis kommentarer