Caroline tæt på at forlade Top 20

Kun 96 point skiller Wozniacki fra at forlade det gode selskab, hvor hun har befundet sig siden 25. august 2008, da hun netop var fyldt 18 år

Det har endnu ikke kostet på ranglisten, at Caroline Wozniacki måtte forlade Melbourne efter kun en kamp. Men det er tæt på (Foto: AP)
Det har endnu ikke kostet på ranglisten, at Caroline Wozniacki måtte forlade Melbourne efter kun en kamp. Men det er tæt på (Foto: AP)

Når WTA i morgen udsender den nye verdensrangliste bevarer Caroline Wozniacki trods nederlaget i første runde ved Australian Open sin plads som nummer 18.

Men den tidligere verdens-etter er ikke langt fra at ryge ud af Top 20. Faktisk er det kun 96 point, der adskiller hende og italienske Sara Errani på 21. pladsen.

Caroline Wozniacki har været fast inventar i Top 20 siden 25. august 2008, hvor hun netop var fyldt 18 år.

Se også: Så kan Caroline også vinde Grand Slam

Ranglisten byder på et ordentligt hop til Melbourne-mesteren Angelique Kerber, der springer fra en sjette til den andenplads, som Simona Halep må forlade efter sit nederlag i første runde ved Australian Open.

Samme tidlige exit kom til at koste Venus Williams hendes nyvundne status som Top 10-spiller.

Se også: Scorer kassen: Caroline med i tre små turneringer

Højdespringeren er britiske Johanna Konta, der via sin overraskende semifinale springer hele 19 pladser op til en 28. plads. Hun indledte græssæsonen sidste år som verdens nummer 147.

Caroline Wozniackis næste turnering serves i gang i Sankt Petersborg næste mandag. Her vil hun blive seedet blandt de fire bedste i selskab med Belinda Bencic, Roberta Vinci og Ana Ivanovic.

Lad os få mere champagnesprøjt fra Kevin Magnussen. Foto: Jan Sommer Allan Olsen - 29. jan. 2016 - kl. 16:43 Vi mangler dig, Kevin!

 

 

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere