Caroline tæt på bedre seedning i Australian Open

Endnu en sejr i Auckland kan bringe Wozniacki ind i den Top 16, der er så vigtig i en grand slam, og hun møder en ønskemodstander i semifinalen

Kan Caroline Wozniacki fortsætte sin gode stime i Auckland kan det give bonus ved seedningen i Melbourne (Foto: Getty Images)
Kan Caroline Wozniacki fortsætte sin gode stime i Auckland kan det give bonus ved seedningen i Melbourne (Foto: Getty Images)

Turneringen i Auckland kan sikre Caroline Wozniacki en bedre seedning ved Australian Open. Som verdens nuværende nummer 17 ligger hun lige udenfor den vigtige Top 16, der i næste uge ligger til grund for arrangørernes seedning.

Kan hun knibe sig ind i den, kan hun først møde ranglistens topnavne i fjerde runde i stedet for den tredje, som hun står til nu.

Med sejr i nattens semifinale ved ASB Classic overhaler hun ifølge Ekstra Bladets beregninger amerikanske Madison Keys. Victoria Azarenka kan ganske vist overhale Wozniacki i Brisbane, men længere oppe på listen glider pensionerede Flavia Pennetta ud, ligesom tjekken Lucie Safarova meldes yderst tvivlsom som starter i Melbourne.

Det samlede billede ser altså positivt ud for danskeren, der sidste år hentede 180 point til ranglisten med sin finaleplads i Auckland.

Se også: Brutale Caroline uddelte nye kæmpe-klø

Her har Caroline Wozniacki hidtil fejet al modstand til side, og hun plejer at gøre det samme, når Sloane Stephens står på den anden side af nettet. 5-0 uden sæt-tab, lyder den indbyrdes statistik, men seneste opgør mod den 22-årige amerikaner ligger trods alt tilbage i 2014.

Verdens aktuelle nummer 30 ligner ellers en god og hårdtslående test for Wozniacki i det, der enten bliver hendes sidste eller næstsidste kamp før Australian Open.

- Jeg har spillet rigtig godt imod hende tidligere, men nu er det et nyt år og en ny turnering, og jeg har aldrig haft det let mod hende, sagde Caroline efter sin sejr i kvartfinalen.

Se også: Derfor dropper Caroline grand slam-test

Her måtte rumænske Alexandra Dulgheru nøjes med et enkelt parti.

- Jeg ved, at jeg kan spille på et virkelig højt niveau, og det giver mig en masse selvtillid op til Australian Open. For mig har det altid været vigtigt at få nogle kampe fra starten af året, så jeg føler, at jeg er i gang, tilføjede hun.

Stephens bookede sin semifinale via en sejr over briten Naomi Broady, på 7-6, 6-3. Kampen mellem hende og Wozniacki kan forventes sat i gang fra klokken 6.30 fredag morgen og livedækkes her på eb.dk.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere