Caroline tilbage hvor Rory friede: Det føles da lidt underligt

- Det er det her, jeg vil være i søgelyset for: Fordi jeg spiller godt og arbejder hårdt, siger Wozniacki, der får hård modstand i første runde i Sydney

Caroline Wozniacki vil helst holde ønene på bolden og glemme sidste års forlovelse i Sydney (Foto: AP)
Caroline Wozniacki vil helst holde ønene på bolden og glemme sidste års forlovelse i Sydney (Foto: AP)

For et år siden tweetede Caroline Wozniacki og Rory McIlroy deres lykke ud fra Sydney, hvor de netop havde forlovet sig.

Nu er den siden forsmåede dansker tilbage i byen for at spille tennis, og det giver da lidt blandede følelser, erkender hun.

- Selvfølgelig føles det lidt underligt, for meget har forandret sig siden, sagde hun på sit pressemøde før turneringsstart.

- Men jeg elsker Sydney. Det er en fantastisk by. Og helt ærligt: jeg er forbi det, der skete sidste år. Jeg tænker ikke tilbage på det. Jeg nyder bare, at jeg er et godt sted nu. Det er det her, jeg vil være i søgelyset for: Fordi jeg spiller godt og arbejder hårdt.

Wozniacki har tjent mere end 100 mio. kroner i præmiepenge gennem karrieren, men langt mere på sine personlige sponsorater (Foto: Koji Sasahara/AP). Sport og Spil Little Miss Goldmine: Caroline runder den halve milliard

Caroline Wozniacki kommer direkte fra en finale i Auckland, hendes bedste sæsonstart på WTA-turen, og det har givet hende en masse, fortæller hun.

- Det er altid svært at få banket rusten af, så det var rart at åbne sæsonen med nogle sejre. Tidligere har jeg ikke vundet mere end to kampe i træk før Melbourne, og det ville jeg gerne sikre mig denne gang.

- Jeg gjorde det godt i sidste uge, så det var godt for mig at starte året der, og jeg føler mig klar til det, der venter. Australian Open kommer så hurtigt inde i det nye år, og det er ikke altid let at finde sin bedste form så tidligt.

Ikke meget er lykkedes for Victoria Azarenka det sidste års tid. Nu er hun den farlige ubekendte (Foto: AP) Tennis Før lodtrækning i Melbourne: Bomben alle vil undgå

Danskeren er fjerde-seedet i Sydney, hvor otte af de 12 højest rangerede kvinder er med, heraf de to nybagte turneringsvindere Simona Halep og Agnieska Radwanska.

I første runde bliver det til et gensyn med Barbora Zahlavova-Strycova, som hun forleden besejrede i en sejtrækker af en semifinale med 4-6, 6-3, 6-4. De to mødes sent i nat, dansk tid.

Caroline Wozniacki følte sig godt tilpas trods en hård semifinale (Foto: AP) Tennis Caroline efter maraton-kamp: Jeg er ikke træt endnu

Skulle tjekken få revanche, vil Caroline Wozniacki næppe gå grædende fra banen. Et nederlag vil nemlig betyde, at hun kommer lidt tidligere på træningsbanen i Melbourne, hvor sæsonens første store mål venter.

Serena og Caroline skyllede sorgerne væk i bølgerne ved Miami Beach (Foto: All over) Sport og Spil Carolines år: Fra kælder til kvist

0 kommentarer
Vis kommentarer