Caroline truer dommer: Det bliver dyrt for dig!

Regnen gjorde Caroline Wozniackis kamp mod verdensetteren til en komisk oplevelse

Drama i kampen mellem Caroline Wozniacki og Katarina Pliskova, da dommeren ville have danskeren til at fortsætte. Foto: AP
Drama i kampen mellem Caroline Wozniacki og Katarina Pliskova, da dommeren ville have danskeren til at fortsætte. Foto: AP

Spillerne vandrede ind og ud ad stadion det meste af fredag aften, da Caroline Wozniacki spillede kvartfinale mod den tjekkiske verdensetter Karolina Pliskova.

Først blev starten udskudt på grund af regnvejr, så blev der spillet lidt, og så var der pause igen og igen. Danskeren kom dog bagud 0-3, men med fordel i egen serv og andenserv, brød regnen igen løs, og så viste Caroline Wozniacki sig yderst frustreret.

Den kroatiske dommer Marija Cicak ville have Wozniacki til at serve, selvom det regnede, men det nægtede danskeren.

- Hvis der sker noget, så vil jeg sagsøge dig og WTA. Det vil blive meget dyrt for dig, rasede Wozniacki mod dommeren, der dømte kvindernes OL-finale i sommer og også tidligere har dømt Wimbledon-finale og US Open-finale.

 

Regnen fortsatte, og det endte med, at danskeren fik sin vilje, og kampen blev igen afbrudt. Pausen betød, at danskeren fik fordel af en ekstra serv, og startende med førsteserv vandt hun partiet og kom på 1-3.

Efterfølgende var Pliskova dog igen stærk, men Wozniacki fik brudt tilbage til 2-5, inden regnvejret brød løs igen. Et kvarters pause, og så vandt Wozniacki lige to bolde til, og så regnede det igen, mens Caroline Wozniacki ikke kunne lade være med at grine lidt ad det hele. Efter tre timer var der kun spillet syv partier.

Du kan følge kampen LIVE lige her Se også: Slut: Caroline vandt drama over fem timer mod verdens bedste

Skulle danskeren gå hen og vinde, så vil det være hendes første sejr nogensinde mod en spiller, der er rangeret som verdens nummer et.

Wozniackis trussel mod dommeren har naturligvis ramt sociale medier:

Wozniacki mod Pliskova. Foto: AP
Wozniacki mod Pliskova. Foto: AP
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen