Annonce:
Annonce:

Caroline uddelte æg til hjemmefavorit

Caroline Wozniacki viser fremragende form i Paris, hvor Pauline Parmentier måtte lægge hjemmebane til et nederlag på 0-6, 3-6

Caroline Wozniacki havde ikke de store problemer med at eliminere Pauline Parmentier fra French Open, hvor danskeren nu er klar til 4. runde. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki havde ikke de store problemer med at eliminere Pauline Parmentier fra French Open, hvor danskeren nu er klar til 4. runde. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Tennis

PARIS (Ekstra Bladet): Hun startede sit French Open med en sætsejr i tiebreak, men siden har Caroline Wozniacki ikke ladet mange partier glide sig af hænde.

Tværtimod har hun optrådt som ’Konen med Æggene’. Collins fik det første, Garcia Perez det næste, og Pauline Parmentier måtte såmænd lægge hjemmebane til det tredje, da hun på Court Philippe Chatrier fik klø af en veloplagt dansker, der virkelig ser ud til at have ramt grusformen.

I tredje runde af French Open blev Pauline Parmentier besejret med de ydmygende cifre 6-0, 6-3.

Sidste år fik canadiske Francoise Abanda to æg af Caroline her i Paris. Det var den eneste 'double bagel' i en grand slam i 2017, og hun var tæt på at gentage bedriften, da hun kom foran 5-0 i andet sæt.

Annonce:

Danskeren fik en drømmestart. Hun holdt ubesværet serv og brød så franskmanden, der virkede lidt nervøs. Et par frække stopbolde senere stod det også 3-0.

Og så var Caroline for alvor oven på, mens hendes stadig mere frustrerede modstander famlede efter svar. Stopbolde og dybe bolde med højde blev suppleret med hvinende vindere ned langs linjerne.

Den stakkels hjemmefavorit løb ind i et æg.

Parmentier blev fulgt på banen af stort bifald til andet sæt, og brølene var endnu højere, da hun indledte det med en flot baghåndsvinder og lidt senere stod med to breakbolde. Men danskeren holdt hovedet koldt og lukkede partiet.

Det gjorde hun også, da en uvelkommen regnbyge kom forbi ved 2-0, 40-15. Hun lod sig ganske vist distrahere et øjeblik og smed to point, men efter et spilstop kom hun ind og lagde en følt stopbold, før hun lukkede partiet.

Parmentier kæmpede, men hendes ben var alt for tunge til at følge med Wozniackis, der cruisede videre.

Annonce:

Ved 0-5 kæmpede hun for at undgå den ydmygende ’double bagel’, og det lykkedes til stort bifald. I næste parti tilspillede hun sig tre breakbolde og fik udnyttet den sidste til 2-5.

Pludselig havde hun fundet linjerne, og hun tog også det næste parti, før en noget irriteret Wozniacki skulle ud for igen at serve kampen hjem.

Det blev en lidt nervøs omgang, men på den anden matchbold lykkedes det. Parmentier slog forhånden ud, og Caroline cruisede videre.

I fjerde runde møder hun den 21-årige russer, Daria Kasatkina, der i tre sæt slog sig forbi græske Maria Sakkari.

Wozniacki vandt deres første opgør i Dubai sidste år, men russeren med de hurtige hænder og fødder har i den grad fået revanche i år med sejre i såvel Skt. Petersborg som Indian Wells. Alle tre opgør er altså foregået på hardcourt.

Derfor går Serena sært klædt: Hun var ved at dø

Caroline synes Serenas outfit er cool: Men er det ulovligt?

Bedstemor i bad: Pludselig skulle barnebarn spille French Open

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: