Caroline uddelte prygl: - Den skulle bare overstås

- Græsset er lidt langsommere, end det plejer at være, og der var også lidt mere vind derinde, sagde Caroline Wozniacki efter sin timelange kamp på centre court

Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): - Det er sådan en kamp, man bare skal igennem, sagde Caroline Wozniacki efter sin klare sejr på 6-0, 6-3 over verdens nummer 97, amerikanske Varvara Lepchenko.

Og det var positivt ment. Danskeren var glad for, at hun bare havde været ’inde og ude’ af centre court. For der er altid lidt nerver på før en første runde i en grand slam, og forholdene inde på den fine bane havde faktisk overrasket hende lidt.

- De var anderledes end i Eastbourne. Græsset er lidt langsommere, end det plejer at være, og der var også lidt mere vind derinde. Det er lidt svært at forklare, men boldene reagerer anderledes på forskellige græstyper, sagde den andseedede dansker, der startede med at holde serv og hurtigt brød sin modstander.

Gense Wozniackis sejr i Eastbourne fra forleden:SNTV: Wozniacki slår Sabalenka og vinder Eastborne

- Jeg skulle bare ind og finde min rytme og tænke på mig selv på en ny bane og mod en venstrehåndsspiller. Hun lavede mange fejl i starten, så rytme var der ikke meget af.

- Men jeg kunne også mærke, at hendes serv ikke var så farlig, så der ville komme muligheder.

- Man skal hele tiden være fokuseret, for alt kan ske her på græsset, og man må ikke give partier væk. Men jeg følte i dag, at hvis jeg gik ind og pressede og øgede tempoet og fik mange returneringer ind, så ville jeg have overtaget.

Danskeren blev pludselig brudt i andet sæts første parti.

- Hun får nogle gode returneringer ind, og jeg Mistimer et par slag. Selvfølgelig er det ikke sjovt at komme bagud, men så handler det igen bare om at fokusere, forklarede Caroline Wozniacki, der da også straks brød tilbage til 1-1.

Nu ser hun frem til en kampfri dag, hvor hun formentlig skal finde en venstrehåndet træningspartner, for igen i næste runde venter sådan en i en noget større kaliber, nemlig af russiske Ekaterina Makarova, der var så fræk at slå hende ud af US Open sidste år.

Caroline Wozniacki i Wimbledon

Wimbledon-opvisning: Caroline åbnede med ydmygelse

Tre legender har gjort det: Fra Eastbournevinder til Wimbledontriumf

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind