Annonce:
Annonce:

Caroline udstillet: Der er stadig et stykke vej

Caroline Wozniacki kunne ikke følge med og blev for anden gang i år besejret af den sultne hviderusser, der forstår at tage chancen, når den er der

Annonce:
Følg Tennis

Der er stadig et stykke vej for Caroline Wozniacki i forhold til den formtop, hun ramte i efteråret 2014. Det har Victoria Azarenka nu udstillet to gange.

Senest i går, hvor den sultne hviderusser, der efter en skade er på vej tilbage mod toppen, klart besejrede danskeren i to sæt. Som hun gjorde det i anden runde af Australien Open for en god måned siden.

Som det ind i mellem er tilfældet i tennis, kan slutcifrene overdrive en smule. For nok var Azarenka klart bedre i kvartfinalen i Qatar, men decideret udspillet blev Wozniacki dog ikke.

Caroline fik kæmpeklø

Langt hen ad vejen fortæller resultatet historien om, at hviderusseren holdt et konstant, højt niveau og greb sine chancer undervejs.

- Jeg sidder her og føler det som lidt af en fuser, reagerede Tine Scheuer, der som kommentator fulgte kampen.

Annonce:

- Caroline har muligheder i første sæt, hvor hun har meget godt fat i Azarenkas serv men ikke får hold på sin egen.

Kampen åbnede ganske rigtigt med fem servegennembrud, før hviderusseren som den første holdt serv til 4-2, og så var første sæt på det nærmeste kørt.

Åbning forsvandt
I andet sæt brød Azarenka til 3-1, men så fik Wozniacki 40-0 og tre breakbolde. De forsvandt, fordi hviderusseren simpelthen var skarp, da hun skulle.

- Ja, det er et meget afgørende parti. Der var åbningen. Hun får et lille dyk, men så spiller hun rigtig godt igen, siger Tine Scheuer.

- Det var ikke nemt i den vind, men det fik Azarenka bedre styr på. Hun fandt en god melodi. Caroline havde gode intentioner men fik ikke fulgt tingene helt til dørs.

- Hun får udrettet lidt mere med baghånden, da Piotr har været inde den ene gang, men i forhåndssiden trækker hun sig ligesom lidt i slagene, selv om hun har de rigtige intentioner.

Annonce:

Caroline om brud: Værre, hvis jeg havde stået ved alteret

- Azarenka er derimod insisterende hele tiden, og det gør en mega forskel.

- Er hun nu blevet en mental hurdle for Caroline?

- Det kræver i hvert fald bedre spil, hvis hun skal slå hende. Hun er svær, hvis du først kommer bagud. Caroline skal serve bedre og træde lidt mere frem og turde slå til returneringerne. Hun har jo tidligere bevist, at hun kan – for eksempel mod Sharapova.

Ny modstander tak
- Caroline ved jo, at hun kan. Men der er et stykke op til det niveau, hun viste i sidste halvår.

- Og så kunne jeg i øvrigt godt snart tænke mig at se hende mod nogle andre topspillere end Azarenka, lyder det med et lille grin.

Det sidste vil efterhånden ske automatisk, som hviderusseren med sine resultater får sin rangering løftet. I så fald vil hun ikke længere være den bombe i lodtrækningen, som nu to gange er eksploderet i hovedet på Caroline Wozniacki.

Næste opgave for danskeren er en mindre WTA-turnering i Kuala Lumpur, og så følger de to store udfordringer i USA i henholdsvis Indian Wells og Miami.

Tv: Wozniacki raser: I don't give a s***

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: