Caroline viser bikini-kroppen

Caroline Wozniacki har afsluttet jagten på flere sejre i denne sæson, og fritiden giver hende i stedet mulighed for at jagte efterårets sidste solstråler på stranden

Det er ikke første gang, at Caroline Wozniacki viser sig frem i bikini. Foto: Privat
Det er ikke første gang, at Caroline Wozniacki viser sig frem i bikini. Foto: Privat

Der har ikke været meget at smile af på det seneste for Caroline Wozniacki.

Den danske tennis-stjerne har lidt under en sæson, hvor resultaterne ikke har været som håbet.

Kampen mod leddegigten har kostet mange kræfter, mens tidlige exit fra turneringer har kostet mange point til verdensranglisten.

Her er hun raslet nedad og på den seneste udgave indtager hun en plads som nummer 38.

Men uden for for banen er der intet tegn på hårde tider.

For humøret er højt hos Wozniacki, der lige nu tager en puster fra både forhånd og baghånd, inden hun i januar åbner den nye sæson med deltagelse i Kooyong Classic.

I hvert fald bedømt ud fra hendes konti på de sociale medier, hvor den tidligere Australien Open-vinder viser billeder frem fra ferielivet.

Her har hun i løbet af de seneste uger blandt andet brugt tid på at holde efterårsferie i Irland, hvor der blev spillet golf med ægtefællen David Lee.

Men det er ikke kun blevet til kolde oplevelser på greenen.

På det seneste billede, der tirsdag er lagt online til skue for hendes mange fans, står Wozniacki i bikini på en strand, hvor hun forsøger at jagte lidt farve til kroppen.

Solbrillerne er fundet frem ligesom smilet. Og det ligner ikke, at den seneste række svigtende resultater har påvirket humøret negativt.

På det sportslige plan må hun dog sande, at hun for første gang siden 2007 slutter sæsonen på en placering uden for top 20 på verdensranglisten.

Den toppes af australske Ashleigh Bartry, der lige nu lukker sæsonen officielt af ved sæsonfinalen i Shenzhen.

Her er de otte bedst placerede traditionen tro inviteret, og så sent som i forrige år tog Wozniacki del i det fine selskab.

Akkurat som det var tilfældet i 2018, hvor hun vandt hun den prestigefyldte turnering.

- Jeg ser gerne, at mine børn bliver åbne, ærlige og hårdtarbejdende. At de har et mål – lige meget, hvad det så er for et, siger Caroline Wozniacki, der her er til velgørenhed i forbindelse med sin maratonløb i New York. Foto: REUTERS/Mike Segar/Ritzau Scanpix Sport og Spil Caroline taler om børn: Krævende mor

Da Kim Clijsters senest gjorde comeback i 2009, vandt hun US Open, forsvarede titlen året efter og kunne fejre sejren med lille Jada. Foto: REUTERS/Mike Segar/Ritzau Scanpix Sport og Spil Supermødre: Nu gør de også comeback med tre børn