Caroline Wozniackis nedtur fortsætter

Tre spillere har overhalet Wozniacki, når WTA's næste rangliste udsendes mandag, og så langt har hun ikke været nede siden august 2008

Caroline Wozniacki er på mandag verdens nummer 22, og det har hun ikke været siden august 2008 (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er på mandag verdens nummer 22, og det har hun ikke været siden august 2008 (Foto: AP)

De seneste nederlag i første kamp i såvel Melbourne som Skt. Petersborg, bidrager sammen med denne uges afbud til den store turnering i Dubai, til endnu et markant ranglistedyk for Caroline Wozniacki.

For første gang siden august 2008 vil hun således befinde sig udenfor Top 20.

På næste uges rangliste fra WTA vil navnet på den tidligere verdensetter ifølge Ekstra Bladets beregninger være at finde ud for plads nummer 22. Den plads indtog hun senest, da hun drog til New Haven samme år. En turnering, hun i øvrigt vandt for første gang af i alt fire.

Hun vil nemlig blive overhalet af såvel russiske Svetlana Kuznetsova som ukrainske Elina Svitolina og italienske Sara Errani. De har alle tre deltaget i Dubai, og de to sidste er stadig med.

Sidste år nåede danskeren således semifinalen, hvor hun tabte til Simona Halep i tre sæt, et af sæsonens bedste resultater. Og det koster selvsagt point.

Caroline Wozniacki befinder sig midt i en sportslig krise, mener tennis-kommentator fra Eurosport Thomas Skouboe. (Foto: AP/Dmitri Lovetsky) Tennis Så dårlig er Wozniacki: ’Hun har ikke udviklet sig nok’

Caroline Wozniacki er ifølge egen hjemmeside tilmeldt turneringen i Doha i næste uge og i mexicanske Monterey ugen efter, men det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at få bekræftet, hvorvidt hun stiller op.

Hun meldte fra til turneringen i Dubai med en knæskade og dukkede i stedet op i New York til lanceringen af Sports Illustrateds udgave med bodypaintede modeller og sportsstjerner.

Caroline mødte sine fans i Altman Building, New York, til en snak om de populære bodypaint-billeder. (Foto: All Over) Tennis Vovet og nøgen Wozniacki: Se min frække fotoserie

Caroline Wozniacki afslørede før US Open i august, at hun lider af et såkaldt springerknæ.

Kronprins Frederik har formentlig også stemt ja til, at Caroline Wozniacki er den rigtige fanebærer til OL. Foto: Finn Frandsen Allan Olsen Derfor har Danmark svært ved at elske Caroline

39 kommentarer
Vis kommentarer