Carolines bror afslører: Så længe har de været kærester

Patrick Wozniacki fik i begyndelsen af januar at vide, at Caroline var blevet kærester med NBA-stjernen David Lee

Caroline Wozniacki og kæresten David Lee: Foto: All Over Press, AP - collage Ekstra Bladet
Caroline Wozniacki og kæresten David Lee: Foto: All Over Press, AP - collage Ekstra Bladet

Caroline Wozniacki er igen i et fast parforhold. Den danske stjernes bror, Patrick, bekræfter over for Ekstra Bladet, at lillesøsteren er kærester med NBA-profilen David Lee.

I begyndelsen af januar fik Patrick besked om, at Caroline havde indledt en nyt kapitel i sit kærlighedsliv, men allerede under US Open i efteråret 2016 fik broderen mulighed for at lære San Antonio Spurs-spilleren lidt bedre at kende.

Her var de to samlet for at se Wozniacki spille kamp under den amerikanske grand slam-turnering, hvor danskeren nåede frem til semifinalen.

Mega-galleri af den sexede udvikling: Wozniacki er taget - det går I glip af, drenge

- Han er selvfølgelig meget sporty som professionel basketspiler. Og så er han lidt ligesom mig, når han ser Caroline spille. Total energi. Det så vi, da han var oppe at stå under en kamp ved US Open, siger Patrick Wozniacki.

- Det var der, jeg mødte ham, og dengang blev han ikke præsenteret som en kæreste. Det gjorde han først i starten af januar i år, da Caroline sendte mig en sms. Så det er ret nyt for mig. Jeg tror, det er rigtigt godt, lyder det.

Broderen er ikke mindst optimistisk på søsterens vegne, fordi David Lee hidtil har efterladt et særdeles positivt indtryk.

Selv om han er en kæmpe profil i NBA, har han benene solidt plantet på jorden. Det indikerer Patrick Wozniacki i hvert fald, når han sætter ord på den 33-årige amerikaner.

- David er en rigtig fin og flink fyr med hovedet på rette sted.

Hvad mener du med det?

- At han er en klog fyr, som også er betænksom. Han er super cool. Og så elsker han at lave fis, siger Woznacki.

Han udtaler sig efter, at søsteren tirsdag lagde et billede op på sin instagram-profil, der mere end indikerede, at hun igen befandt sig i et forhold. Med favnen fuld af roser stod en smilende Caroline Wozniacki, der havde tilført fotografiet teksten:

- Glædelig Valentinsdag alle sammen. Jeg er en heldig pige. Tak, David Lee.

Wozniacki skal senere tirsdag i aktion i Doha, hvor hun efter planen skal spille sin første kamp ved Qatar Open. Lige nu er kampene i turneringen dog udsat på ubestemt tid grundet regn.

Caroline Wozniacki behøver ikke frygte de høje stiletter, når hun er i selskab med David Lee:

 

Se billedet: Wozniacki bekræfter sin nye kærlighed

Wozniacki jubler: Model-veninden er gravid

Wauw! Smækker Wozniacki stjal billedet på den røde løber