Carolines fine jul: Kærestehygge, familieidyl og hjemløsehjælp

Caroline Wozniacki flyver i dag af sted mod den nye sæson med god samvittighed fra både træningsbane og hjemløsehjælp

Caroline Woznaicki kan flyve mod en ny sæson med fine december-oplevelser i bagagen. Foto: AP
Caroline Woznaicki kan flyve mod en ny sæson med fine december-oplevelser i bagagen. Foto: AP

Når Caroline Wozniacki i dag pakker sin omfangsrige bagage for at rejse fra Miami til Auckland i New Zealand, flyver hun tilsyneladende af sted med en fin fornemmelse i maven.

Hun kan nemlig både se tilbage på nogle effektive uger på træningsbanen og en rigtig kæreste- og familiejul. Og så fik hun også lige gjort lidt for sin gode samvittighed med et velgørenhedsarrangement selve juleaften.

Sammen med sin forlovede David Lee, som hun for første gang officielt holdt jul sammen med, stille hun nemlig op som frivillige hjælper for Chapman Partnership, en organisation som siden 1995 har arbejdet for at hjælpe områdets hjemløse.

Amerikaneren fejrede jul sammen med den samlede Wozniacki-svigerfamilie, der af Caroline igen blev iført dyrt strik og vovser til den traditionelle julehilsen på de sociale medier.

Hun går ind til den nye sæson som verdens nummer tre og med ambitionen om at vinde sin første grand slam. Og ifølge hendes far og træner, Piotr Wozniacki, er den formmæssige bund blevet lagt på eksklusive Fisher Island for et fint afsæt i januar.

- Caroline træner rigtigt godt, sagde han forleden til Ekstra Bladet.

Tjekken Lucie Safarova og den italienske veteran Francesca Schiavone var blandt de mulige træningsmakkere, ligesom den franske hittingpartner Thibault Venturino viste sig at være en god slagmakker. Desuden pudsede herrespillerne Grigor Dimitrov og Gael Monfils også formen af på banerne.

- Her er en rigtig dejlig atmosfære, lød meldingen fra Piotr Wozniacki.

Caroline er topseedet i ASB Classic i Auckland, der har fået afbud fra den amerikanske US Open-vinder Sloane Stephens og Viktoria Azarenka, som stadig er bundet i Californien af sin forældreretssag.

Turneringen starter nytårsdag, mens Australian Open serves i gang 15 januar.

Caroline Wozniacki er verdens bedste, vurderer turneringsledelsen i Auckland, og så gør Victoria Azarenkas afbud ikke helt så meget. Foto: All Over Tennis - 25. dec. 2017 - kl. 21:30 Skidt med afbud - Wozniacki er verdens bedste

 

Se også: Godt nyt fra Caroline-lejren: 'Han er en dygtig dreng'

Se også: Serena gør lyn-comeback: I aktion allerede i år

Se også: Wozniacki knuser alle danske sportsstjerner - men hvem fanden er nummer to!?

 

27 kommentarer
Vis kommentarer