Carolines hemmelige bryllup: Gæsterne har fået klar besked

Mens Caroline Wozniackis polterabend blev eksponeret på sociale medier, er detaljerne om hendes bryllup med David Lee under mørklægning

PARIS (Ekstra Bladet): For nylig var Caroline Wozniacki midtpunkt i en festlig og caribisk-solbeskinnet polterabend, omgivet af festglade veninder med Serena Williams i spidsen.

Se også: Dans og fest: Wozniacki fejrer polterabend med stjerneveninder

Seancen blev heftigt eksponeret på de sociale medier, men når talen falder på det snarlige bryllup med hendes amerikanske forlovede, David Lee, bliver alle gardiner trukket for.

I Paris gør Caroline Wozniacki således umisforståeligt opmærksom på, at den begivenhed ønsker parret at fejre helt privat.

De inviterede gæster er ligeledes blev anmodet om at holde helt tæt omkring sted og dato for den glade dag, som de for længst er blevet indbudt til, erfarer Ekstra Bladet.

Med faderens Piotr's tilladelse friede David Lee til Caroline Wozniacki tilbage i november 2017. Han havde planlagt en romantisk sejltur ud fra ferieøen Bora Bora og friede til hende, mens de så solnedgangen sammen.

Caroline Wozniacki har en gang tidligere planlagt bryllup, men i 2014 fik den nordirske golfstjerne Rory McIlroy kolde fødder kort efter, at invitationerne var sendt ud til en storstilet fejring.

Denne gang har hun bekendtgjort, at det bliver et bryllup i mindre format.

David Lee er selvsagt ved Carolines side i disse dage i Paris, hvor hun gør klar til årets French Open.

Se også: Wozniacki afslører: Sådan skal mit bryllup være

Se også: Carolines kæreste bekræfter: Travlt med bryllupsplaner

Se også: Caroline henter inspiration til bryllup

Se også: Undrende Caroline: Kom nu videre, Rory

82 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere