Carolines legestue: Hostende es-tog blev afsporet og kørt i remissen

Wozniacki returnerede glimrende, legede nærmest en sejr på 6-1, 6-0  hjem mod spanske Garcia Perez og er i tredje runde ved French Open

Mon vi får lidt mere entusiasme, hvis det bliver til Grand Slam nummer to i år for Caroline? Forhåbentlig mere end ved sidste fejring på Københavns Rådhus...

PARIS (Ekstra Bladet): Det blev en ulidelig lang ventetid på to herrekampe, der begge gik i fem sæt, før Caroline Wozniacki stod klar i spillertunnellen.

Foran hende tårnede aftenens modstander, spanske Georgina Garcia Perez sig op, og mens hun begyndte at varme sin tordenserv op, begyndte tunge tordenskyer såmænd at trække sig sammen uden for Court Philippe Chatrier.

Var der nerver i danskerens boks, forsvandt de næppe, da hun allerede under opvarmningen skiftede ud for første gang, men da spillet først gik i gang, så den nu til at arbejde, som den skulle.

Det gjorde spanierens til gengæld ikke.  Grand slam-debutanten ramte ind i mellem plet men oftest forbi, og hun blev brudt til 0-2 uden at have fyret et eneste es af.

Artiklen fortsætter under billederne

Fuglene var den største udfordring for Wozniacki. Foto: Alessandra Tarantino / Ritzau Scanpix
Fuglene var den største udfordring for Wozniacki. Foto: Alessandra Tarantino / Ritzau Scanpix

Flere fugle... Fotos: Ritzau / Scanpix: Alessandra Tarantino
Flere fugle... Fotos: Ritzau / Scanpix: Alessandra Tarantino

Dette billede vakte begejstring blandt danske tennisfans. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix Sport og Spil Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet

TRIUMF! Foto: AP Sport og Spil Alt om Wozniacki: Hemmelighederne, pengene og billederne...

Wozniacki brød også sikkert til 4-0 og havde så meget overskud, at hun i næste parti lokkede Perez frem til nettet med en stopbold, hvorefter hun flugt-lobbede med baghånden og ned i det bageste hjørne. En knytnæve fejrede den elegante ydmygelse.

Den langbenede spanier kunne slet ikke finde rytme mod Wozniacki, der returnerede blændende, og især hendes forhånd fløj ud for hende.

Spanieren kom på tavlen til 1-5, men mens aftenskyggen sneg sig ind over banen, sendte danskeren hende efter bare 21 minutter ud af første sæt.

Allerede i spanierens indledende serveparti i andet sæt kunne den franske dommer Kader Nouni, tennissens Barry White, med sin dybe stemme erklære ’avantage, Mademoiselle Wozniacki’. Hele tre gange endda. Og på den sidste var der gennembrud mod spanieren, der endnu havde sit første es til gode.

Det var næsten kattens leg med en meget langbenet mus, som Caroline skubbede rundt fra side til side, indtil der kom et fejlslag, og forskellen på 217 pladser på verdensranglisten blev efterhånden skåret ud i tykke skiver.

Wozniacki brød rent til 3-0, og nu var det kun et spørgsmål om, hvorvidt hun kunne nå at lukke kampen i tørvejr.

Det kunne hun. Med rent bord.

Efter bare 50 minutter var det hostende es-tog afsporet og kørt i remissen til hovedreparation.

I tredje runde fredag møder danskeren en fransk kvinde, som enten hedder Pauline Parmentier eller Alize Cornet.

Du kunne følge Wozniackis kamp live hos Ekstra Bladet lige her

Simona Halep havde store problemer i French Open. Foto: AP Tennis Verdens bedste i store problemer: - Jeg var nervøs

Mødre, der som Serena Williams vender tilbage efter deres barsel, skal bevare deres seedning, mener Caroline Wozniacki. Foto: All Over Press Tennis Caroline klar til mødrehjælp: Lav reglerne om

Caroline Wozniacki var meget beæret over at blive udnævnt til danske fanebærer ved OL i Rio, og hun er stolt over at repræsentere Danmark hver uge, siger hun. Foto: Finn Frandsen Sport og Spil Caroline stolt af at være dansker: David er lidt træt af det

67 kommentarer
Vis kommentarer