Carolines manager afslører: Ny stor sponsor er klar

Caroline Wozniacki vil få store bonusser fra de fleste af sine sponsorer, hvis hun vinder sin første grand slam, fortæller Julien Cassaigne

Wozniacki vinder over Rybarikova og er kvartfinaleklar i Australian Open. Video: AP/SNTV

MELBOURNE (Ekstra Bladet): - Der er en ny, større aftale, som vi offentliggør snart, afslører Caroline Wozniackis franske manager Julien Cassaigne.

Efter hendes store sejr i Singapore bekendtgjorde han glad, at danskeren gjorde hans job nemt, og nu er der altså kommet papir på en merkantil effekt af den store sejr.

Det betyder altså endnu en givtig indkomstkilde for hans klient, som i talende stund er tre sejre fra en mulig grand slam-triumf. Og sådan en vil selvsagt klinge yderligere i kassen – udover de små 20 millioner kroner i rene præmiepenge.

- Det ville betyde rigtig meget, for når du vinder en grand slam, når du op på et nyt niveau. Medierne skriver mere, og sponsorerne er glade.

- Og ja, økonomisk vil hun få store bonusser fra sine sponsorer. Ikke fra dem alle men fra mange af dem, siger han med et smil.

Nu er det så ikke fordi, Caroline Wozniacki har været i nogen form for krise på den front, selv om hun sportsligt var igennem en nedtur forrige år.

- Brandet Caroline Wozniacki har aldrig dykket. Selvfølgelig tales og skrives der mindre om hende, når hun er nummer 70. Men i kraft af sin optræden på og udenfor banen, er hun en superstar.

Julien Cassaigne. Foto: Troels Christensen
Julien Cassaigne. Foto: Troels Christensen
 

- Mit job er nemmere, når hun vinder en stor turnering som sæsonfinalen i Singapore. Men der er altid interesse fra medier og sponsorer. Alle er glade for hende, siger Julian Cassaigne.

Han har efter bruddet med Sascha Bajin også haft ansvaret for at tilknytte hittingpartnere, og her han en helt særlig forudsætning, fortæller han.

- Jeg var selv hittingpartner for Serena Williams, Jennifer Capriati, Monica Seles og Amelie Mauresmo. Jeg kender jobbet, og det er ikke let.

- Caroline er så professionel, at alt skal være i orden under træning og opvarmning. Jeg fik min landsmand, Thibault Venturino, over til hende i Miami til sæsonopstarten, og jeg tror, han vil komme til flere turneringer. Måske Doha og siden Indian Wells og Miami.

- Det er mit ansvar nu, og her bruger vi to lokale spillere. Så længe hun vinder, betyder det, at hendes team gør et godt job, mener han.

Så meget tjente de danske stjerner: Ingen mænd kan røre hende

Modstanderne pressede Caroline: Nu er den blevet et våben

 

Et kæmpe hit hos mændene: Her er Wozniackis nye trumfkort

Hun er klar til Caroline - har drevet mange til vanvid

Derfor er Caroline endelig ovenpå i Australien