Carolines manager fyret på hotelbar

John Tobias er fortid i Lagardére Sports and Entertainment, og det er uafklaret, om han fortsat skal repræsentere Wozniacki og Andy Murray

John Tobias har tit talt med Ekstra Bladet om sin klient Caroline Wozniacki. Her er han på besøg i København (Foto: Jan Unger)
John Tobias har tit talt med Ekstra Bladet om sin klient Caroline Wozniacki. Her er han på besøg i København (Foto: Jan Unger)

Caroline Wozniackis mangeårige manager, amerikanske John Tobias, er blevet fyret som leder af tennis-divisionen i det store, internationale sportsmarketing-firma, Lagardére Sports and Entertainment.

Det skriver Sports Business Daily.

- Jeg er meget skuffet over, at det er endt sådan hos Lagardére, siger John Tobias, der har været i firmaet i 13 år og havde to et halvt år tilbage af sin fem-årige kontrakt.

Han blev ifølge mediet fyret i en hotelbar i New York, mens advokater ryddede hans kontor i Los Angeles.

Se også: Wozniacki scorer nyt stort sponsorat

Ifølge det amerikanske medie har det kostet Tobias dyrt, at tunge klienter som Victoria Azarenka og Eugenie Bouchard har forladt butikken til fordel for konkurrenten WME-IMG.

Lagardéres USA-direktør Andy Pierce siger til Sports Business Daily, at John Tobias er kommet i klemme i firmaets planer om at gøre sig mere i medier og events frem for den direkte klient-relation.

John Tobias har udover de nævnte spillere også repræsenteret Andy Murray, Andy Roddick og de amerikanske tvillingebrødre Mike og Bob Bryan, som i mange år har været blandt verdens førende double-par.

Her ses en glad chokolade-pige (Foto: AP) Tennis - 11. feb. 2015 - kl. 14:53 Slikmunden Caroline bliver chokoladepige

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra familien Wozniacki og John Tobias selv.

Men det er et kvalificeret bud, at Caroline fortsat vil lade sig repræsentere af amerikaneren, som har været en integreret del af Team Wozniacki i mange år, og som i høj grad har fået bygget Carolines navn op i USA i kommercielt regi. Han har skaffet hende store sponsorater og været Carolines fortrolige undervejs.

Tekstilforbruget bliver mindre og mindre, men der vil altid være en strimmel på Caroline Wozniacki (Privatfoto) Tennis - 9. feb. 2015 - kl. 17:13 Caroline: Her går min grænse for nøgenhed

Andy Pierce erkender da også, at det kan blive ’en udfordring’ at holde på topnavne som Wozniacki og Murray.

- Vi er helt klar over, at vi skal servicere dem, og vi prøver at finde en løsning.

Caroline har det seneste år ikke været bleg for selv at vise sig frem i bikini på de sociale medier (Privatfoto) Tennis - 9. feb. 2015 - kl. 15:08 Manager afslører særlig plan bag Carolines bikini-billeder

Se også: Millionerne vælter ind: Caroline-succes giver travlhed

Her kan du se Caroline Wozniacki til JBS-photoshoot. (Video: JBS)

26 kommentarer
Vis kommentarer