Carolines manager rasende på ’ekspert’: Pinlige angreb

Mikkel Nissen mener, at Peter Bastiansen gennem ti år har leveret usaglige angreb på Wozniacki, mens Bastiansen mener at turde, hvor andre tier

Mens Carolines manager kritiserer Peter Bastiansen for ti års usaglig kritik af hende, føler den tidligere tennisspiller, at han er den eneste, der tør at åbne munden omkring temaet (Foto: AP)
Mens Carolines manager kritiserer Peter Bastiansen for ti års usaglig kritik af hende, føler den tidligere tennisspiller, at han er den eneste, der tør at åbne munden omkring temaet (Foto: AP)

Caroline Wozniackis manager, Mikkel Nissen, har længe været irriteret på den tidligere tennisspiller Peter Bastiansen, der i flere medier har optrådt som ekspert på Wozniacki-anliggender. Senest omkring hendes aktuelle ankelskade

Det gør Bastiansen nemlig konsekvent med et negativt udgangspunkt og uden indsigt i det, han udtaler sig om, mener Mikkel Nissen.

- Den ankelskade, hun har pådraget sig, kommer meget belejligt, sagde Peter Bastiansen tirsdag til bt.dk, der skriver, at det sker med henvisning til, ’at hun aldrig har lagt skjul på, at hun er alt andet end vild med at spille Fed Cup-landskampe på det lave niveau, som Danmark befinder sig på’.

Caroline Wozniacki lagde sidste torsdag et billede på Twitter af sin skade, og det er siden kommet frem, at hun har revet et ledbånd over og læderet to andre.

Caroline Wozniacki har flere gange tidligere haft problemer med sine ankler, her bliver hun tilset i Charleston (Foto: AP) Tennis Skadet Caroline er tvivlsom til French Open

- De indirekte antydninger, der har været omkring validiteten af Carolines skade er alene fremkommet fra tidligere tennisspiller og såkaldt ekspert, Peter Bastiansen, så det tager vi ikke så tungt, siger Mikkel Nissen og fortsætter sarkastisk:

- Peter har igennem mere end 10 år gjort det til sin fornemste opgave, næsten en karrierevej, at fremkomme med pinlige angreb og som oftest usaglig og uvidende kritik af stort set alt, hvad Caroline foretager sig i livet både indenfor og udenfor banen.

- Det har vi lært at leve med, da han må have meget brug for opmærksomheden. Men man kan da godt i sit stille sind indimellem undre sig en smule over værdien af den opgave, en voksen mand som Peter, har ment sig kaldet til at påtage sig.

- Har I fra start kommunikeret tydeligt nok omkring Carolines skade?

- Det tager altid flere dage at få et overblik over en alvorlig skades omfang. Ankelen var meget hævet efter det voldsomme vrid, svarer Mikkel Nissen.

- Jeg føler ikke, vi har kommunikeret utydeligt herefter. Det vigtigste for os har været at kommunikere det til DTF (Danmarks Tennis Forbund, red.) og DIF (Danmarks Idrætsforbund, red.) så hurtigt som muligt.

Caroline Wozniacki restituerer ved minus 110 grader (Foto: AP) Tennis Wozniackis iskolde trick: Derfor hjælper -110 grader

Ekstra Bladet har bedt Peter Bastiansen om at forholde sig til Mikkel Nissens karakteristik, og han føler sig til en vis grad misforstået.

- Jeg siger jo det, som jeg føler, er det rigtige. Men det kan jo sagtens være forkert i andres verden, siger han.

- Men jeg er jo den eneste, der tør fortælle, hvad jeg synes. Jeg ved, at mange andre i tennismiljøet har en holdning, der matcher min, men de tør ikke udtrykke den, fordi de netop er i miljøet.

Peter Bastiansen, der her ankommer til Christian Kjærs fødselsdag, mener kun, at han bliver citeret for de dårlige ting, han siger om Caroline Wozniacki (Foto: All Over Press)
Peter Bastiansen, der her ankommer til Christian Kjærs fødselsdag, mener kun, at han bliver citeret for de dårlige ting, han siger om Caroline Wozniacki (Foto: All Over Press)

Han studser lidt over Nissens udtryk ’karrierevej’.

- Jeg har jo aldrig selv ringet til en journalist. De ringer til mig, fordi de har brug for en holdning til et bestemt emne.

- Jeg kan faktisk godt lide Caroline som tennisspiller, og jeg har stor respekt for de resultater, som hun og hendes far har opnået. Jeg er stolt, når hun vinder kampe og turneringer, og jeg synes, hun er en fantastisk ambassadør for Danmark.

- Men jeg bliver jo kun citeret for de dårlige ting, jeg siger, påpeger Peter Bastiansen.

66 kommentarer
Vis kommentarer