Carolines nye Baywatch-look

Den danske tennisdarling nyder livet, efter sæsonen er forbi

Foto: Kin Cheung/Ritzau Scanpix
Foto: Kin Cheung/Ritzau Scanpix

Det er svært ikke at tænke Baywatch, når man ser den røde badedragt ...

Caroline Wozniacki har bestemt ikke haft sit bedste tennis-år, men trods kampen mod leddegigten og de medfølgende svingende resultater har hun kæmpet sig gennem en hel sæson, og nu kan hun så fejre friheden.

Lige nu ser det ud til, at Danmarks bedste inden for sporten nyder livet i fulde drag.

Med 'Wife Life' skrevet på fronten af badedragten får hun også sendt en pæn hilsen til David Lee, som hun giftede sig med i sommer.

Hun og ægtemanden har også brugt det sene efterår til at se en af Wozniackis gode tennisveninder blive gift, nemlig Nicole Gibbs.

Wozniacki spiller også næste sæson, og hun er ofte startet tidligt ved at møde op i Auckland lige omkring nytår. Hun har dog endnu ikke offentliggjort, hvor hun begynder 2020-sæsonen endnu.

Hun endte denne sæson i semifinalen i China Open, hvor hun nåede semfinalen.

De sløje resultater har betydet, at Wozniacki i løbet af sæsonen er gået fra tredjepladsen til en position som nummer 37 i verden.

Michael Laudrup er blandt dommeren, der skal udpege Årets Sportsnavn. Foto: Jonas Olufson Sport Michael Laudrup og Camilla Martin i royalt selskab

Legenden er imponeret over den unge dansker. Foto: Eric Gaillard/Ritzau Scanpix Tennis Tysk legende stor-hylder dansk komet

252 kommentarer
Vis kommentarer