Carolines skøre modstander: Spillede kamp på bryllupsdag

Arina Rodionova er en showgirl både på og udenfor banen, og Piotr Wozniacki advarer Caroline om, at hun ikke må lade sig distrahere af hendes tricks

Caroline Wozniacki kan vente sig hvad som helst fra showpigen Arina Rodionova. Foto: All Over Press
Caroline Wozniacki kan vente sig hvad som helst fra showpigen Arina Rodionova. Foto: All Over Press

Caroline Wozniackis modstander i første runde af Australian Open er ikke nogen helt almindelig pige. Hun prioriterer gerne lidt anderledes end de fleste. På som udenfor banen.

Således også for to år siden, hvor Arina Rodionova skulle giftes med aussie rules-spilleren Ty Vickery. Alt var klart til brylluppet – og dog.

For den russisk fødte australier havde nemlig fået chancen for at spille sig til et wildcard til netop Australian Open, og hendes semifinale i den kvalificerende turnering lå netop den dag, den 19. december 2015.

Kampen var fastsat til om aftenen, men bruden bad på grædende knæ arrangørerne om at rykke den frem til om morgenen. Den forskudsgave, besluttede de at give hende.

Og så måtte hun ellers svede i over to timer i 36 graders varme, før hun havde slået Storm Sanders med 1-6, 6-4, 7-5 og dermed kvalificeret sig til finalen – dagen efter bryllupsnatten.

- Det bliver en fantastisk dag. Jeg ved ikke, hvordan det lykkedes mig at vinde denne kamp, for jeg spillede ikke godt men fightede den hjem. Og nu skal jeg så giftes med den mest utrolige fyr, jublede hun ifølge Herald Sun på vej ud af stadion og hjem til omklædningen.

På banen har den i dag 27-årige Arina Rodionova aldrig udrettet det helt store. Hun har faktisk gjort det bedst i double med sin søster Anastasija. Og hun har endnu ikke prøvet at vinde i en grand slam.

Hun har sjældent spillet på øverste WTA-niveau, og derfor har hun heller ikke mødt Caroline Wozniacki før.

På banen er hun også lidt af en showgirl, advarer Piotr Wozniacki, som derfor opfordrer sin datter til helt at fokusere på sit eget spil og ikke lade sig distrahere af modstanderens gøremål undervejs.

- Caroline må ikke blive sur over alle de tricks, hun vil lave. Hun vil vise tilskuerne, at hun kan slå til bolden som en Roger Federer. Hun vil gøre alt for at gøre Caroline sur. Både hun og hendes storesøster prøver at lave show ud af det. Det farlige ligger i, at de rammer dig og gør dig ukoncentreret.

På den måde fik Wozniacki en lektion i sidste uge i Sydney mod Yulia Putintseva, som hun også tabte til i Melbourne sidste år.

- Vi får en kamp magen til den i morgen, mener Piotr Wozniacki og advarer om, at Rodionova faktisk godt kan spille tennis.

- Hun har det hele. Hun mangler bare koncentrationen. Hun kan godt spille tennis og har meget i sit spil, der fungerer. Men hun har ingen erfaring fra topniveau. Så Caroline skal hele tiden holde fokus.

Se også: Stegende hede får Wozniacki til at justere inden første kamp

Se også: 'Dansk' sensation: Julia Boserup slår grand slam-vinder ud

Se også: Stålsat Caroline: Jeg er hvor jeg skal være

Se også: Caroline har to kampe til at finde topniveauet

Se også: Wozniacki-humor giver knubs: 'Fatter ikke de hoppede på kænguru-løgnen'

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere