Carolines skrækmodstander venter i finalen

Har i fem forsøg ikke formået at tage så meget som et sæt mod Venus Williams. Nu får hun chancen i Auckland

Venus Williams har for alvor fundet formen, og hun har aldrig afgivet et sæt til Caroline Wozniacki (AP)
Venus Williams har for alvor fundet formen, og hun har aldrig afgivet et sæt til Caroline Wozniacki (AP)

Fem gange har hun forsøgt sig og første gang som 16-årig. Men det er aldrig lykkedes for Caroline Wozniacki at tage så meget som et sæt mod amerikanske Venus Williams, der er den eneste stadig aktive topspiller på WTA-turen, som hun aldrig har slået. Senest fik danskeren bare fem partier i Dubai sidste forår.

Nu venter veninden og søsteren til slyngveninden Serena i lørdagens finale i Auckland, og den 34-årige veteran har vist skræmmende form på vejen. Hun har således ikke smidt et sæt, og hun havde da heller ikke de store problemer i sin semifinale mod landsmanden Lauren Davis, som fik et æg i første sæt men dog tre partier i det andet.

Tennis Caroline-triumf efter maraton-dyst

Den femdobbelte Wimbledon-vinder har de senere år måtte slås med sygdommen Sjögrens Syndrom, som drænede hende for energi, men på det seneste har hun genfundet formen og er tilbage i Top 20.

Caroline Wozniacki, der på sin side aldrig har fået så god en sæsonstart, måtte selv afgive sit første sæt i Auckland, da hun tidligere i nat dansk tid slog tjekken Barbora Zahlavova-Strycova med 4-6, 6-3, 6-4.

Caroline Wozniacki er i semifinalen og har dermed fået sin bedste sæsonstart nogensinde (Foto: AP) Tennis Glad Caroline får bedste sæsonstart nogensinde

0 kommentarer
Vis kommentarer