Carolines trøstpræmie: Fed check og rangliste-hop

På grund af sit lange skadesfravær sidste år, kan Caroline Wozniacki frem til august tage stort spring frem på verdensranglisten

Caroline Wozniacki kan vinke farvel til Melbourne med en fed check i bagagen. Foto: AP
Caroline Wozniacki kan vinke farvel til Melbourne med en fed check i bagagen. Foto: AP

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Trods nederlaget i tredje runde til Johanna Konta, kan Caroline Wozniacki forlade Melbourne med en check på godt trekvart million kroner og udsigt til snarlig fremmarch på verdensranglisten, hvor hun ved indgangen til Australian Open indtog en plads som nummer 20.

Hun vil med sidste års nederlag i første runde formentlig allerede avancere næste mandag, men herefter står elevator-døren helt frem til sidst i august pivåben til et større spring opad ranglisten.

En ankelskade holdt hende således væk fra WTA-turen fra marts sidste år. Hun spillede slet ikke på grus og var altså for første gang ikke med i en slam, da hun måtte melde afbud til French Open.

Samtidig skal mange af de foranliggende konkurrenter ud at forsvare deres point fra samme periode sidste år, så der vil virkelig være noget at hente for danskeren.

Til gengæld er der rigtigt mange point at forsvare, når US Open serves i gang. Her vendte hun bøtten med en semifinale, og siden tog hun to turneringssejre i Tokyo og Hongkong.

Se også: Kommentar: Håbet svinder for svækket Caroline

Se også: Slukøret Caroline: Hun var bare bedre

Se også: Konta roser nedspillet Wozniacki

 

 

 

 

 

56 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere