Dansk mareridt: Indkalder 18-årig til Nadal-møde

Søren Hess-Olesen har meldt afbud til opgøret mod Spanien med en skade. Christian Sigsgaard er kaldt ind

Søren Hess-Olesen har meldt afbud til Danmarks Davis Cup-kamp mod Rafael Nadal, så nu er 18-årige Christian Sigsgaard indkaldt som erstatning (Foto: AP)
Søren Hess-Olesen har meldt afbud til Danmarks Davis Cup-kamp mod Rafael Nadal, så nu er 18-årige Christian Sigsgaard indkaldt som erstatning (Foto: AP)

Det danske Davis Cup hold må undvære Søren Hess-Olesen i weekendens kampe i Odense mod Spanien, da han er blevet skadet. Det skriver tennis.dk torsdag formiddag.

Det er gener i højre balle og ben, der holder danskeren ude af kampen, hvor Danmark blandt andet skal op imod Rafael Nadal. I stedet er 18-årige Christian Sigsgaard blevet indkaldt som erstatning.

Dansk mester kvitter Davis Cup kort før Nadal-møde

24-årige Søren Hess-Olesen var i spil til at skulle spille Danmarks andensingle mod de spanske tennisstjerner, men han må altså nu nøjes med at heppe.

- Det siger sig selv, at dette er sindssygt ærgerligt, da denne event er en 'once in a lifetime-oplevelse'. Heldigvis kan jeg stadig sidde med på sidelinjen og støtte drengene, siger Søren Hess-Olesen til tennis.dk.

Den 24-årige dansker har spillet tennis på et amerikansk college i fire år, og i denne sæson har han forsøgt at slå igennem på ATP Touren.

Der er lodtrækning til kampene mod Spanien på Odense Slot torsdag klokken 13.

Serven brudt 7 gange i træk: Nadal ude efter absurd drama

Husker I Nadals drømmekamp mod Federer fra Wimbledon: