Dansker videre i Wimbledon

Frederik Løchte Nielsen og Robin Haase havde torsdag let ved at spille sig videre til anden runde i London

Frederik Løchte Nielsen er sammen med sin makker, Robin Haase, klar til anden runde af Wimbledon. Foto: Alastair Grant/Ritzau Scanpix
Frederik Løchte Nielsen er sammen med sin makker, Robin Haase, klar til anden runde af Wimbledon. Foto: Alastair Grant/Ritzau Scanpix

Den danske tennisstjerne Frederik Løchte Nielsen havde torsdag ingen problemer med at spille sig videre til anden runde i herredouble i Wimbledon.

Mesteren fra 2012 danner i år par med hollandske Robin Haase, og den dansk/hollandske duo sejrede sikkert med 6-2, 6-2, 6-3 over bosniske Damir Dzumhur og Romain Arneodo fra Monaco.

- Vi spillede virkeligt godt, og de gav os en del andenserver at arbejde med, siger Løchte til TV2 efter sejren.

Især Romain Arneodo var et svagt punkt på bane 6 på Wimbledon-anlægget, og det udnyttede Løchte og Haase ved flere lejligheder.

Arneodo havde blandt andet svært ved at holde sin egen serv, og det lukrerede Løchte og Haase på. Blandt andet blev sejren sikret ved at bryde Arneodos serv.

I forvejen var Løchte/Haase favoritter, da makkerparret er seedet som nummer 16 i den britiske grand slam-turnering på græs.

I sidste måned spillede Løchte og Haase sig frem til ottendedelsfinalen ved grand slam-turneringen French Open på grusset i Paris.

Mens 35-årige Løchte har en grand slam-titel på cv'et, så er Haases bedste resultat i double ved Wimbledon kvartfinalen.

Så langt kom hollænderen sidste år. Tilbage i 2013 tabte Haase finalen ved grand slam-turneringen Australian Open.

I anden runde møder Løchte og Hasse britiske Ken Skupski og John-Patrick Smith fra Australien.

Løchte er foruden herredouble også med i mixeddouble i årets Wimbledon. Her danner han par med amerikanske Kaitlyn Christian.

Danskeren har haft en fin sæson i double. Han vandt tidligere i år ATP Tour-turneringen i München på grus. Der dannede han duo med tyske Tim Puetz. Løchte er nummer 41 på verdensranglisten i double.

Se også: 15-årig komet i centrum: Nu er hun skyld i skilsmisse
Se også: Får kæmpe bøde efter pinlig opførsel
Foto: Finn Frandsen/Polfoto Sport og Spil KÆMPE Laudrup-interview: - Jeg synes altså kæden falder helt af

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere