Annonce:
Annonce:

David Lee løfter sløret: Wozniacki-lykke årsag til mit stop

David Lee havde nok spillet et par år mere, men hun giver ham mod til at prøve noget nyt, siger han og fortæller om den eneste gang, hun har sendt ham et dræberblik

David Lee havde næppe stoppet sin basket-karriere nu, hvis han ikke havde følt så meget støtte fra Caroline Wozniacki, fortæller han. Foto: All Over Press
David Lee havde næppe stoppet sin basket-karriere nu, hvis han ikke havde følt så meget støtte fra Caroline Wozniacki, fortæller han. Foto: All Over Press
Annonce:
Følg Tennis

- Jeg ville nok ikke pensionere mig selv nu, hvis jeg ikke var så lykkelig udenfor banen.

Ordene kommer fra Caroline Wozniackis forlovede, David Lee, der forleden annoncerede, at han stopper sin aktive basket-karriere.

I et radiointerview med ESPN fortæller han om baggrunden for sin beslutning, som ikke mindst hviler på støtten fra hans kommende ægtefælle.

- At jeg har den type støtte i mit bagland gør det noget nemmere at kaste mig ud i noget helt nyt, siger han og lovpriser – ikke helt uventet – Caroline til skyerne.

- Hun er en helt fantastisk pige, som jeg mødte gennem fælles venner for et par år siden. Vi begyndte som venner, og så blev det mere seriøst.

Annonce:

- Hun er en utrolig atlet med store præstationer bag sig, og jeg har fået enorm respekt for kvindetennis efter at have lært hende og Serena Williams at kende, siger han og afslører, at han selv måtte vælge mellem tennis og basketball som 11-årig.

 

- Jeg har ikke rørt en ketsjer siden. Alligevel troede jeg, at jeg nok kunne tage et parti eller to fra Caroline. Jeg blev klogere. Jeg skal være heldig, hvis jeg kan få et point, kommer det grinende fra den 34-årige basketstjerne, som også fortæller, hvor intenst han lever med under hvert et point i hendes kampe.

Kun en gang har han efter et tilråb fået et dræberblik tilbage fra sin udkårne nede på banen, nemlig under kvartfinale-nederlaget til Jelena Ostapenko ved årets French Open. Og det var endda ikke nogen negativ bemærkning, mener David Lee, som dog erkender, at tilråbet måske ikke rummede den dybeste, taktiske indsigt.

Han og Caroline kan vel ikke undgå at få børn, som bliver store sportsstjerner, mener studieværten, men han bliver straks korrigeret af David Lee:

Annonce:

- Der skal ikke være den slags pres på vores børn. De kan måske blive fine musikere i stedet.

David Lee afslører, at han har haft flere basket-relaterede tilbud, både på og udenfor banen, men at han i stedet har valgt at prøve noget helt andet indenfor forretningslivet. Hvad det er, er han dog ikke klar til at fortælle endnu.

Efter at være kommet over en knæskade havde han egentlig forestillet sig at spille i NBA et par år mere, men i stedet fik han lyst til at prøve noget helt nyt, og den beslutning hviler altså på hans forhold til en dansk tennisstjerne.

- Jeg er ikke typen, som bare kan læne mig tilbage. Jeg skal helst være i gang med noget, der giver mening, siger David Lee, der ellers selv har tjent rigeligt gennem karrieren til bare at trække sig tilbage, først som tennisfan og siden ægtemand og far.  

Caroline overraskede stort: Hendes forlovede har taget stor beslutning

Caroline strålede til stjernespækket bryllup

Caroline i ny lykkerus: Nu skal hun giftes

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: