Denne Liverpool-stjerne vil Caroline gerne møde

Caroline Wozniacki vil gerne møde manager Jürgen Klopp, og forleden fik hun sin forlovede med forbi Anfield Road og tog plads i burgerkøen

Anfield Road, og han var vild med intensiteten. Foto: Roger Parker
Anfield Road, og han var vild med intensiteten. Foto: Roger Parker

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Da sæsonen var forbi, rejste Caroline Wozniacki flittigt rundt med sin forlovede, David Lee, og hun skulle da også lige vise ham en af sine favorit-destinationer, Anfield Road i Liverpool.

Her var den lange amerikaner ved at tabe kæben over stemningen på tribunerne.

- Den intensitet på stadion var helt crazy. Det var en stor oplevelse, siger han til Ekstra Bladet i Melbourne, hvor Caroline jævnligt bliver spurgt til sine fodboldfavoritter ved Merseyside, hvor hun også håber, at mesterskabet havner i år.

- Jeg synes godt nok, der er lidt stress på ind i mellem, men ellers har de spillet godt og meget solidt i længere tid, siger Wozniacki, der tidligere havde Steven Gerrard som sit idol i rødt.


I dag er han ved at få en arvtager.

- Jeg synes selvfølgelig, at Salah har været fantastisk, og han giver holdet en god ro.

- Og så synes jeg rigtigt godt om Jürgen Klopp, siger hun om den tyske manager.

- Han har gjort rigtigt, rigtigt meget for holdet. Før han var der, havde man også gode spillere, men de blev aldrig rigtigt spillet sammen, synes jeg, hvorimod de nu hænger sammen som et hold.

- Han har skabt en god stemning, fornemmer man.

- Har du mødt ham?

- Nej, men det ville jeg meget gerne, svarer hun med et stort smil.

Da hun havde sin forlovede med på stadion, var det med ’almindelige’ billetter, så det blev ikke ved den lejlighed anledning til at hilse på hverken manager eller spillere.


Til gengæld fik hun sig en anden aha-oplevelse.

- Da vi forlod stadion, hang vi ud med de andre fans, og hvis I skulle komme forbi, så kan jeg fortælle, at de har fantastiske burgere lige udenfor stadion.

- Der var kæmpe kø uden for en af boderne, og så blev jeg nysgerrig. De havde så burgere, fritter og meget mere, og det måtte vi prøve. De var virkelig gode, lyder det begejstret fra den inkarnerede fan, der ikke normalt kan tillade sig at smovse i den slags.

Caroline Wozniacki vil formentlig trykke til mange bolde diagonalt afsted til den svenske baghånd. Foto: Anne Parker Tennis Klar til skandinavisk fight: Her skal der bores i svensk stjerne

Tennis Mesterhak! Caroline åbnede titelforsvar med flot sejr

Selv om Caroline Wozniacki generelt klarer hede fint, har hun også været udfordret i Melbourne. Foto: Ritzau Scanpix Tennis Caroline om de vanvittige hedeslag: - Kan dårligt trække vejret

- Jeg føler mig godt kørende, vil gerne give den gas og har trænet rigtigt godt, sagde Caroline Wozniacki efter lørdagens træning. Foto: Roger Parker Tennis Sådan tackler Caroline sygdommen: - Nu bruger jeg lidt ekstra tid på det

26 kommentarer
Vis kommentarer