Annonce:
Annonce:

- Der er selvfølgelig mange piger der skriver

Holger Rune får rigeligt med tilbud på sin Instagram-profil, men den unge dansker forsikrer, at der er fuld fokus på tennis

Holger Rune har kurs mod de øverste placeringer på verdensranglisten i tennis, men hvordan forholder han sig til de store spørgsmål, som altid følger med? Ekstra Bladet har mødt Danmarks største tennisstjerne

Annonce:
Følg Tennis

Holger Rune buldrede ind i verdenstoppen i løbet af 2022 med fantastiske præstationer i blandt andet French Open og Paris Masters.

Tennisstjernen indtager derfor lige nu en niendeplads på verdensranglisten, og den flotte placering kommer ikke uden vedhæng.

Den 19-årige dansker kunne nemlig fortælle til Ekstra Bladet, at det vælter ind med tilbud fra både sponsorer og hunkøn på hans Instagram-profil.

- Jamen selvfølgelig, det oplever man. Jo bedre man bliver, jo mere interesse kommer der, og det ser jeg mest af alt som en positiv ting, fordi det viser, at jeg går opad på ranglisten, og jeg gør det bedre og bedre. Hvis jeg ikke gjorde det, ville der ikke komme lige så mange tilbud, siger Holger Rune, der dog har fokus på en specifik ting.

- Der er selvfølgelig mange piger, der skriver, men jeg holder fokus på tennisbanen, siger en smilende Holger Rune.

Holger Rune har leveret på et vanvittig højt niveau, hvilket har tiltrukket stor opmærksomhed fra omverdenen. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
Holger Rune har leveret på et vanvittig højt niveau, hvilket har tiltrukket stor opmærksomhed fra omverdenen. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix
 

Annonce:

Den unge dansker, der i en meget ung alder er blevet attraktiv for mange store firmaer har allerede indgået samarbejder med Rolex, Nike, Babolat og State. I disse dage følger et filmhold har Netflix også Rune, så opmærksomheden er enorm på den 19-årige teenager fra Gentofte.

Og netop de mange tilbud og store opmærksomhed var noget, som spændte ben for Frederik Fetterlein tilbage i 90'erne, da en lovende tenniskarriere blev spoleret, fordi han ikke kunne takke nej til de mange lokkende tilbud.

Det kan du læse meget mere om her: Advarer Rune: - Pas på fristende tilbud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: