Derfor gør Wozniackis gyser-nederlag ekstra ondt

- Ja, den ser ud til at være lidt langt væk, konstaterede Caroline Wozniacki om årets sæsonfinale, men til gengæld taber hun nok kun en plads på rangliste

Derfor gør Wozniackis gyser-nederlag ekstra ondt

TV: Se de afgørende øjeblikke fra Wozniackis tidlige exit her

NEW YORK (Ekstra Bladet): Med nederlaget i anden runde taber Caroline Wozniacki størstedelen af de 1300 point, hun hentede med finalepladsen i US Open sidste år.

Ifølge Ekstra Bladets beregninger vil hun dog kun falde en enkelt plads på verdensranglisten, med mindre tyske Angelique Kerber mindst når semifinalen.

Til gengæld ser det ud til, at deltagelsen i årets WTA-sæsonfinale, befinder sig lige så langt væk fra dansk deltagelse, som Singapore gør fra New York.

- Ja, det ser lidt langt væk ud, erkendte Caroline Wozniacki efter nederlaget i New York.

Hun har dog ikke tænkt meget på point på det seneste, hvor fokus udelukkende har været på at gøre det godt i årets sidste grand slam.

- Jeg har bare tænkt, at jeg skulle gøre det bedst muligt her og i det hele taget slutte året godt af. Sæsonfinalen er heller ikke umulig, hvis jeg spiller godt i Asien, mener hun uden at ligne en, der for alvor tror på det.

I stedet vil hun prøve at nulstille sin brogede sæson forud for turneringerne i Japan og Kina.

- Jeg må bare prøve at genfinde fokus og genstarte min sæson i Asien. Lade som om det er en ny sæson, en ny start. Jeg må bare prøve at arbejde hårdt og spille bedre, for det her var ikke godt nok efter mine standarder.

Caroline græd skuffelsen ud

Video: Caroline slået i vild maratongyser

Tak for kampen og farvel. Wozniacki tabte 6-4, 5-7, 7-6 (1) til tjekkiske Petra Cetkovska (Foto: AP)
Tak for kampen og farvel. Wozniacki tabte 6-4, 5-7, 7-6 (1) til tjekkiske Petra Cetkovska (Foto: AP)

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.