Det værste jeg har set: Verdensstjerne smadrer dommerstol

SE TV-KLIPPET: 1-2-3 gange smadrer den tidligere verdensetter ketcheren ind i dommerstolen i raseri

AP/SNTV: Se verdensstjernen gå ketcher-amok og smadre dommerstolen tre gange

SE DET EKSTREME TV-KLIP I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Hun er tidligere verdensetter og er i øjeblikket nummer fem på verdensranglisten, men onsdag opførte den tjekkiske tennisstjerne Karolina Pliskova sig på ingen måde som en stor spiller ved WTA-turneringen i Rom.

Efter nederlaget i tre sæt til græske Maria Sakkari var hun helt som normalt fremme ved nettet og give hånd til modstanderen, men dommeren ville hun ikke give hånden.

I stedet valgte tjekken at smadre sin ketcher ind i dommerstolen ikke bare en men hele tre gange, så der endte med at være et kæmpe hul, som du kan se i tv-klippet over artiklen.

Årsagen til tjekkens vrede skal findes i en bold ved stillingen 5-5 i tredje sæt.

Her spillede hun sig til fordel i eget serveparti, da hun smashede bolden helt ned i hjørnet. Men linjedommeren så bolden som ude, og hoveddommeren kunne ikke finde mærket, da hun kom på banen.

Derfra gik det ned ad bakke for en frustreret Pliskova, der tabte partiet og efterfølgende kampen, hvorefter hun altså smadrede dommerens stol.

Pliskova selv har endnu ikke kommenteret episoden, men på Twitter tager hendes søster afstand - ikke fra smadringen af stolen, men for dommerens præstation.

- Det er det værste, jeg har set, og jeg håber, at den dame Marta Mrozinska aldrig vil dømme en kamp med mig eller Karoline igen, siger Kristyna Pliskova, der selv er tennisspiller.

Det var i juli 2017, at Karolina Pliskova overtog førstepladsen på verdensranglisten, og hun havde den også ved årsskiftet til 2018, inden Simona Halep og Caroline Wozniacki på skift overtog tronen.

Pliskova har de seneste uger været i både semifinalen i Madrid og finalen i Stuttgart, så nederlaget i anden runde i Rom er noget af en skuffelse for tjekken, der nu kan se frem til en stor bød - og hvem ved, om der også venter en form for karantæne for den groteske opførsel.

Billeder fra kampen viser angiveligt, at Pliskova havde ret i sin vurdering af sit smash, og at dommeren tog fejl. Screenshot
Billeder fra kampen viser angiveligt, at Pliskova havde ret i sin vurdering af sit smash, og at dommeren tog fejl. Screenshot
 

Sport og Spil Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

Karen Barritza mistede kort før nytår 2015 sin far. Han levede og åndede for hendes karriere og havde det svært med, at hun ikke nåede samme mål som kollegaen Caroline Wozniacki. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Karens far overfaldt rival: Hun var SÅ provokerende

Simona Halep brager sammen med Caroline Wozniacki i Australian Open-finalen. Foto: Saeed Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brysterne var i vejen: Så blev hun verdens bedste

127 kommentarer
Vis kommentarer