Djokovic er en sejr fra at tangere rekord i Miami

Novak Djokovic er klar til at forsvare sin titel i Miami Open. En sejr vil bringe ham op på siden af Agassi

Novak Djokovic er en sejr fra historisk milepæl. (Foto: AP)
Novak Djokovic er en sejr fra historisk milepæl. (Foto: AP)

Novak Djokovic er nu kun en sejr fra at komme op på siden af André Aggasis rekord for flest finalesejre ved ATP-turneringen Miami Open.

Desuden vil han med en finalesejr komme op på 28 sejre i en ATP Masters-turnering og dermed passere Rafael Nadal, som han i øjeblikket deler rekorden med.

Den suveræne serber vandt fredag sin semifinale i Miami mod David Goffin i to sæt - 7-6 og 6-4 - og møder i søndagens finale enten Kei Nishikori fra Japan eller den unge australier Nick Kyrgios.

Novak Djokovic vinder og vinder (Foto: AP) Tennis Djokovic nærmer sig Agassi-rekord

Novak Djokovic er forsvarende mester i turneringen, som han har vundet i alt fem gange. Amerikanske André Agassi, der dominerede i 1990'erne og gik på tennispension i 2006, har rekorden med seks triumfer.

- Det er et privilegium bare at blive nævnt sammen med André Agassi, siger Novak Djokovic efter sejren over Goffin ifølge nyhedsbureauet AFP.

Djokovic er i en klasse for sig - og nu klar til kvartfinalerne ved Miami Open. (Foto: AP) Tennis Djokovic holder stilen i Miami med årets 27. sejr

Den 15.-seedede belgier ydede overraskende god modstand i første sæt og tvang Djokovic ud i en tiebreak, som serberen dog vandt 7-5.

- Mod Djokovic er du nødt til at tage ethvert point, når du har muligheden. Du er nødt til at gå efter vinderslaget i hver eneste duel. Hvis du ikke er på hvert eneste sekund, så taber du kampen, siger den 25-årige belgier til AFP.

Den 28-årige Djokovic er kun noteret for et nederlag i 28 kampe denne sæson, og han har allerede sikret sig sin 11. titel i en grand slam-turnering med sejren i Australian Open.

Tennis Djokovic slår portugiser og avancerer sikkert i Miami

0 kommentarer
Vis kommentarer