Djokovic kunne ikke styre sig: Ramte kvinde og smadrede ketcher

Novak Djokovic fik både advarsel og pointstraf for dårlig opførsel i lørdagens Doha-finale mod Andy Murray

Novak Djokvic har et gudsbenået talent for at spillet tennis, men er også indehaver af et voldsomt temperament. (Arkivfoto: AP)
Novak Djokvic har et gudsbenået talent for at spillet tennis, men er også indehaver af et voldsomt temperament. (Arkivfoto: AP)

Sammen med Andy Murray leverede Novak Djokovic drømmetennis i lørdagens finale ved Qatar Open, som Djokovic vandt i tre tætte sæt.

Men serberen viste også en negativ side af sig selv, da han lod frustrationerne få frit spil undervejs.

I første sæt fik han en advarsel, da han i arrigskab over at have tabt en duel fyrede en bold afsted mod tilskuerpladserne, hvor den ramte en kvinde.

- Det var ikke forsætligt. Jeg gjorde det ikke med vilje. Tilskuere vil af og til blive ramt af bolden, særligt dem der sidder langt fremme, men jeg prøvede ikke at ramme nogen. Det ville være uacceptabelt.

- Jeg skal nok være mere forsigtig i fremtiden, siger Novak Djokovic.

I slutningen af andet sæt viste han igen prøver på sit temperament, da han efter et tabt parti smadrede sin ketsjer. Det udløste en pointstraf til serberen.

Under French Open sidste år kastede Djokovic også med ketsjeren i en kamp mod tjekken Tomas Berdych.

Ved den lejlighed var ketsjeren tæt på at ramme en linjedommer, som lige netop nåede at flytte sig. Senere i samme turnering kom han ved et uheld til at kaste ketsjeren ud blandt tilskuerne i finalen mod Andy Murray.

De to topspillere er seedet et og to ved Australian Open, der begynder 16. januar i Melbourne. Årets første Grand Slam er blevet vundet seks gange af serberen, mens Andy Murray, der fører verdensranglisten i øjeblikket, endnu ikke har prøvet at triumfere her.

Se også: Djokovic vinder finale efter drømmetennis

Se også: I storform inden grandslam: Her viser Wozniacki vild sixpack frem

Se også: Hård modstand: Wozniacki op mod OL-guldvinderen i Sydney

12 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere