Djokovic tromlede Nadal

Verdensetteren vandt sin sjette titel ved China Open, da han satte spanske Rafael Nadal på plads 6-2, 6-2

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Følg Tennis

Havde man håbet på spænding og en lige kamp, så kiggede man forgæves, da finalen ved China Open i tennis søndag blev spillet.

Her stod spanske Rafael Nadal ansigt til ansigt med verdensetteren Novak Djokovic, og serberen gav aldrig ved dørene i en finale, som han vandt overbevisende med 6-2, 6-2.

Med søndagens sejr nåede Djokovic op på sin sjette China Open-titel, da han også vandt turneringen i 2009, 2010, 2012, 2013 og 2014.

Nadal sikker: Caroline kommer stærkt tilbage

Sejren i Beijing betyder, at Djokovic i øjeblikket har krammet på Nadal. Djokovic har nu vundet syv af de to spilleres seneste otte opgør.

Djokovic og Nadal har i alt mødt hinanden 45 gange, og her kan Nadal dog stadig lune sig lidt ved, at han har hentet 23 sejre i den statistik mod Djokovic' 22 sejre.

Nadal har kæmpet for at finde formen og komme sig over skader i denne sæson, og han var igen uheldig og måtte efterses af en læge tidligt i andet sæt, da han fik problemer med den ene ankel.

Nadal valgte dog at fortsætte, selv om han var mærket af problemerne i resten af kampen. På dette tidspunkt var Djokovic for længst i kontrol efter at have vundet første sæt på 41 minutter.

Djokovic slår Nadal: Ikke nemt mod historiens bedste

Novak Djokovic har aldrig tabt en kamp i China Open og har hentet 29 sejre i træk i turneringen.

Den 28-årige verdensetter har i alt vundet 56 turneringer i karrieren - de otte er hentet i denne sæson og indeholder også sejrene i Australian Open, Wimbledon og US Open.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+