Dommen over Caroline: Kun én Grand Slam var godkendt

- Jeg er helt sikkert ikke begejstret for mit år, siger Caroline Wozniacki selv om en af sine ringeste præstationer i karrieren

Caroline Wozniacki måtte forlade US Open allerede i 2. runde. Heller ikke i French Open og Australian Open nåede hun mere end to kampe. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki måtte forlade US Open allerede i 2. runde. Heller ikke i French Open og Australian Open nåede hun mere end to kampe. (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Da Caroline Wozniacki efter sit chokerende nederlag i anden runde ved US Open blev spurgt, hvordan hun selv ville rangere sit grand slam-år blandt de ni andre, svarede hun:

- Jeg ved det ikke. Jeg har det ikke med at rangere noget. Men jeg er selvsagt ikke begejstret for mit grand slam-år. Det er helt sikkert. Jeg mener, at jeg som spiller kan gøre det meget bedre.

Senere på den danske del af sit pressemøde, understregede hun, at årets præstationer - og ikke mindst den seneste - var ' under min standard' Flere sløje år Der var bestemt ingen grund til at sig hende imod, men desværre er den slags ved at blive hverdagskost for hendes fans.

2014 var lige så sløjt, indtil hun til sidst reddede året med sin finale i New York, og vi skal tilbage til 2012 for bare at finde en enkelt, forkølet kvartfinale.

Wozniacki missede fire matchbolde mod sin tjekkiske modstander. (Foto: AP) Tennis - 4. sep. 2015 - kl. 07:54 Caroline græd skuffelsen ud

2011, som hun sluttede øverst på verdensranglisten, bød derimod på to semifinaler og sæsonen forinden på en enkelt. Selv 2008 var resultatmæssigt bedre end i år.

I 2009 stod hun ellers allerede som 19-årig i sin første finale mod belgiske Kim Clijsters ved US Open, og alle regnede med, at den sensationelle bedrift ville blive starten på noget stort.

Det eneste positive er, at Caroline Wozniacki kun kan gøre det bedre næste år. Hun holder nu en kort pause, før det går løs med turneringer i Asien.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Caroline har ikke ligefrem imponeret i Grand Slams i år (Foto: AP) Sport og Spil Eksperter har ikke mistet troen: Men her skal Caroline forbedre sig

71 kommentarer
Vis kommentarer