Dopingdømt Sharapova kæmper for karrieren

Den Internationale Sportsdomstol skal tage stilling til, om Maria Sharapova skal udelukkes fra tennis i to år

Her afslører Maria Sharapova, at hun er taget for doping.

Tennisstjernen Maria Sharapova appellerer den dom på to års karantæne, som hun onsdag fik for at have benyttet den præstationsfremmende hjertemedicin meldonium under grand slam-turneringen Australian Open i januar.

Det skriver Sharapova på sin Facebook-profil.

- Tribunalet konkluderer korrekt, at jeg ikke bevidst overtrådte antidopingreglerne, og derfor kan jeg ikke acceptere en urimeligt hård dom på to års karantæne, skriver Sharapova.

- Medlemmerne i tribunalet, der er udpeget af ITF (Det Internationale Tennisforbund, red.), er enige om, at jeg ikke har gjort noget med vilje, men alligevel forsøger de at udelukke mig fra tennis i to år.

- Jeg vil straks appellere afgørelsen til CAS, Den Internationale Sportsdomstol, skriver Sharapova.

Tennis Sharapova straffes med to års karantæne

I begyndelsen af marts indrømmede Sharapova på en pressekonference, at hun var blevet testet positiv for meldonium, der har været forbudt siden årsskiftet.

Siden har russeren haft det hårdt. Men opbakningen fra hendes fans har båret hende igennem.

- Jeg har savnet at spille tennis. Og jeg har savnet mine fans, som er de bedste og mest loyale fans i verden. Jeg har læst alle jeres breve, jeg har læst jeres opslag på sociale medier, og jeres kærlighed og støtte har båret mig gennem disse hårde dage, skriver Sharapova.

Dopingkarantænen gælder fra 26. januar i år, og hvis hun ikke har held med sin appel, kommer hun tidligst tilbage på banen i 2018.

Iført pokal og høje hæle. To sider af Maria Sharapova, en superstar med sans for at spinde guld på sin sportslige succes (Foto: Polfoto) Sport Fælden klapper: Kølige Sharapovas nedsmeltning

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

5 kommentarer
Vis kommentarer