Drømmen blev til virkelighed: Selv eks-kæresten er glad!

Rory McIlroy anerkender ex-kæresten Caroline Wozniackis største triumf

21. maj 2014 blev Caroline Wozniackis bryllup aflyst, da verdens bedste golfspiller og brudgommen Rory McIlroy valgte at afbryde forholdet, efter invitationerne var sendt ud.

Se tv-klippet over artiklen, hvor en lille dreng driller McIlroy med Wozniacki:

Siden har Caroline Wozniacki fundet basket-spilleren David Lee, og danskeren har i den grad også genfundet spilleglæden og vandt lørdag formiddag sin første Grand Slam-titel nogensinde.

Men tror man, at McIlroy har et dårligt forhold til Wozniacki i dag, så kan man tilsyneladende godt tro om.

Rory McIlroy er således blandt de mere end 200.000, der har liket Wozniackis opslag på Instagram, hvor hun står med trofæet og kysser det. Det skriver både MSN og Larrybrownsports.com, mens Ekstra Bladet har tjekket, at den altså er god nok.

- En drøm går i opfyldelse. Australian Open-mester og ny nummer et i verden, skriver Wozniacki i opslaget, som ex-kæresten altså har liket.

Caroline Wozniacki og Rory McIlroy var sammen fra 2011 til 2014 og var altså på vej til at blive gift, da den nordirske golfspiller fik kolde fødder.

I april blev McIlroy i stedet gift med den jævnaldrende amerikanske pige Erica Stoll, som han lærte at kende i golf-verdenen, mens han var kæreste med Wozniacki.

Brylluppet blev holdt på det 800 år gamle Ashford Castle, der tidligere har haft besøg af navne som Brad Pitt, John Lennon, Rod Stewart og Jack Nicholson og i 2015 blev kåret til verdens bedste hotel efter at være renoveret for mere end en halv milliard kroner.

Det blev beskrevet af insidere som 'årtiets bryllup', og festen blev også vurderet til at koste op mod otte millioner kroner, mens der blandt de 160 navne på gæstelisten stod navne som Niall Horan fra One Direction, golf-stjernen Padraig Harrington og skuespillerne Jamie Dornan og Jimmy Nesbitt, mens navne som Stevie Wonder, Coldplay og Ed Sheeran skulle underholde gæsterne.

Artiklen fortsætter under billederne

McIlrot med sin kone Erica Stoll, der blev gift i april. Foto: All Over
McIlrot med sin kone Erica Stoll, der blev gift i april. Foto: All Over

Piotr: Hun mistede ti procent med Rory

Caroline Wozniackis ex-kæresten har også anerkendt Caroline Wozniackis triumf. Foto: Anthon Unger
Caroline Wozniackis ex-kæresten har også anerkendt Caroline Wozniackis triumf. Foto: Anthon Unger

Wozniackis eks sælger pragtvilla: Kan score voldsom million-gevinst

Wozniacki i lykkerus forud for ny sæson: Så vigtig er David

Caroline Wozniacki og David Lee på lynvisit i København mandag. Foto: Jakob Jørgensen
Caroline Wozniacki og David Lee på lynvisit i København mandag. Foto: Jakob Jørgensen

Caroline henter inspiration til bryllup

Brysterne var i vejen: Så blev hun verdens bedste

Mens McIlroy så ikke har vundet en golf-major siden bruddet med Wozniacki, så er det tværtimod lykkedes for Wozniacki at vinde en Grand Slam.

Og Wozniacki har ikke været sen til at give kæresten David Lee en del af æren i takketalen efter triumfen. Og det glædede naturligvis kæresten.

- Jeg var meget taknemmelig over hendes ord, og jeg er så glad for, at jeg har kunnet støtte hende. Jeg har det utroligt. Jeg er så stolt af hende. Al hendes dedikation og hårde arbejde. Ingen fortjener det mere end hende, og jeg er så stolt over at dele det her øjeblik med hende, sagde Lee.

Allerede i starten af året talte Wozniacki pænt om David Lee.

- Jeg er meget heldig at have fundet en fyr som David. - Han er fantastisk og meget støttende - han er min klippe. Det har været meget ligetil, og det nyder jeg. Han har været min største fan - uanset om han har været med til turneringerne eller heppet hjemmefra, lød det fra Wozniacki ifølge NZ Herald.

David Lee og Caroline Wozniacki blev forlovet tilbage i november, og amerikaneren har trukket sig tilbage som basketspiller og satser nu på en karriere i forretningsverdenen.

 

Eksklusive billeder: Mesterlige Caroline er i Danmark

Vovse i vejen: Derfor var Carolines mor der ikke

Alt om Wozniacki: Hemmelighederne, pengene og billederne...