Annonce:
Annonce:

Dubai-boss stærkt utilfreds: Virkelig skidt, Caroline

- Hun har tidligere været meget dedikeret, men i år er det hele kollapset, og det er virkelig skidt, siger turneringsdirektør og Wozniacki-sponsor om hendes afbud med knæskade

Mens alt endnu var fryd og gammen mellem Salah Tahlak og Caroline. Den lille mand til højre i billedet har intet med sagen at gøre (Foto: Getty Images)
Mens alt endnu var fryd og gammen mellem Salah Tahlak og Caroline. Den lille mand til højre i billedet har intet med sagen at gøre (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Tennis

- Vi taber en masse penge, og så mister vi desuden en af vores brand-ambassadører. Vi sætter meget stor pris på, hvad hun har gjort for os tidligere. Det har hun virkelig gjort godt. Hun kom til alle vores begivenheder og var meget dedikeret. Men i år er det hele kollapset. Det er virkelig skidt.

Ordene kommer fra en vred Salah Tahlak, turneringsdirektør for Dubai Duty Free Tennis Championships. En turnering, som Caroline Wozniacki i sidste uge meldte afbud til med en knæskade.

TV: Glad Wozniacki havde let spil

Og de er direkte adresseret til danskeren, der i årevis er blevet sponseret af Dubai Duty Free, for hvem hun i lighed med Ana Ivanovic har optrådt som såkaldte ambassadører. Men også en sponsor, som ikke længere optræder på hendes egen officielle hjemmeside.

Annonce:

De knubbede ord falder i et interview med det Dubai-baserede sportsmedie 360°, og de bliver leveret i almindelig frustration over, at adskillige stjerner i sidste uge glimrede ved deres fravær ved WTA-turneringen, som med en samlet præmiesum på 1.734.900 dollars rangerer som en Premier-turnering.

Det er et niveau ned fra sidste års Premier 5-status, men Dubai Duty Free propper trods alt 1,3 millioner dollars mere i turneringen end minimumskravet, ifølge Tahlak.

Carolines råd til Jürgen Klopp: Køb ind

Den mangeårige turneringsleder kritiserer utvetydigt topspillerne for at mangle ‘commitment’ i forhold til at stille op

Topnavne som Australian Open-finalisterne Serena Williams og Angelique Kerber meldte meget sent fra. Agnieszka Radwanska og Maria Sharapova var ligeledes fraværende, og de to tilbageværende Top 5-spillere, Garbine Muguruza og Simona Halep, røg hurtigt ud. Ingen seedede var tilbage i kvartfinalerne.

Tilbage stod tennis-sheikerne med en lang næse og tomme tribuner.

Salah Tahlak tilskynder WTA til at undersøge, hvordan man undgår gentagelser.

Annonce:

- Nogle gange forstår spillerne ikke, hvor meget arrangører og byer investerer i deres turneringer. Vi har bygget et stadion og et femstjernet hotel. Forestil dig så at have alle de plakater hængende af Serena, Radwanska og Caroline på Sheikh Zayed Road.

- Vi taber mange penge, når topspillerne ikke kommer. Det påvirker vores billetsalg, som dykkede dramatisk.

Caroline til modangreb i bitchfight

Og så kommer Tahlak i øvrigt ind på et emne, som han nok ikke skal uddybe blandt en gruppe feminister:

- Mændenes turnering startede samme dag som kvindernes finale. Til den sidste var der halvt fyldt, til mændenes kampe var der pakket på tribunerne. Så det er et problem, at vi investerer så mange penge i kvinde-tennis og har gjort præmiepengene lige store og så kan se, at det ikke virker.

- Vi har gjort meget for WTA og gør det stadig. Vi er også global sponsor og elsker sporten. Men en turnering uden spillere er ikke en turnering. Og det handler om spillerne selv. De er hovedårsagen til problemet, siger direktøren, som dermed mere end antyder, at nogle af afbuddene ikke hviler på reelt grundlag.

Annonce:

  Se nøgen Caroline få malet badedragt

Til Khaleej Times siger Tahlak, at heller ikke WTA er glade for de sene afbud, og at de vil tage problemet op på et bestyrelsesmøde meget snart.

Trods henvendelser til såvel Caroline Wozniackis danske som internationale manager er det ikke lykkedes Ekstra Bladet at indhente en reaktion på Tahleks udfald mod hende.

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: