Efter Caroline: Stadig tre danskere i Australian Open

Tre danskere er klar til juniorernes hovedturnering i Australian Open

Her ryger Caroline Wozniacki ud af Australian Open (video: SNTV)

Caroline Wozniacki tabte torsdag sin 2.runde-kamp i Australian Open mod hviderussiske Victoria Azarenka, men Danmark er dog stadig repræsenteret i årets første Grand Slam-turnering.

I nat dansk tid vandt Christian Sigsgaard sin finale i kvalifikationsturneringen hos juniorerne med 6-3, 6-3 over Irlands Bjorn Thomson, der er nummer 118 på junior-ranglisten.

Det gør nas at ryge ud i 2. runde af Australian Open, når man har sat næsen op efter de sjove kampe i slutningen af turneringen. (Foto: AP) Tennis Caroline: Alle nederlag stinker

Med sejren har Danmark nu tre spillere med i hovedturneringen af Australian Open.

Udover 17-årige Sigsgaard fra Næstved er også den 17-årige københavner Benjamin Hannestad klar til drengenes hovedturnering, ligesom 17-årige Emile Francati fra Gentofte er det hos pigerne.

Det lykkedes derimod ikke for Johannes Ingildsen at spille sig ind i turneringen. Han tabte sin første kamp i kvalifikationen til den førsteseedede japaner Yosuke Watanuki, der er nummer 66 på juniorranglisten, med 3-6, 6-3, 6-4.

Tennis Wozniacki-bøddel: Det var tennis på højt niveau

Danmark har tidligere haft succes i juniorernes turnering i Australien. I 1999 vandt Kristian Pless hele turneringen, ligesom han nåede finalen i Wimbledon og US Open. Som senior nåede Pless aldrig højere end en plads som nummer 62.

Mens Danmark har tre spillere med i årets junior-turnering, så er der ikke dansk deltagelse i seniorernes double.31-årige Frederik Løchte Nielsen med fortid som vinder af Wimbledons double-turnering stiller således ikke op i årets Australian Open.

0 kommentarer
Vis kommentarer